• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2024

11:23

Vučić o protestima opozicije: Velika je šteta naneta imidžu zemlje jer neko spasava svoju političku kožu!

Tanjug/R. Prelić

Vesti

Vučić o protestima opozicije: Velika je šteta naneta imidžu zemlje jer neko spasava svoju političku kožu!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je opozicija nanela veliku štetu ugledu države protestima koji su organizovani u centru Beograda.

- Šteta razbijanja je velika u imidžu zemlje, u broju ljudi koji su se žalili da su dobili otkaze posle tih slika. Izbori su stvar državnih organa ove zemlje. Nikada manje prigovora nismo imali. Na svim mestima su bili predstavnici liste "Srbija protiv nasilja", njihovi posmatrači su potpisali te zapise. Setili su se da je bilo problema kad su videli da su izgubili u Beogradu. Mi smo gubili, u julu, avgustu, sa osam odsto u Beogradu, došli do toga da smo pobedili sa 5,5 odsto - rekao je Vučić i dodao:

- Vodili ste kampanju "Mrzim Vučića". Spreman sam da obučim političke protivnike, da im pomognem u tome. Važno je da Srbija dobija pravu, dinamičniju utakmicu za četiri godine. Uskoro RIK konstatuje u skladu sa zakonom, najmanjim brojem prigovora, rezultate, idemo na formiranje vlade, skupštine. Prvi decembar 2026. je naš cilj da završimo sve, ogromne projekte. Moramo da se posvetimo svemu tome, 2027. je godina za izbore na svim nivoima - istakao je predsednik Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija