• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2024

10:50

Bukti rat! Marinika udara na Manojlovića: Moram da nazovem stvari pravim imenom!

Ata images

Politika

Bukti rat! Marinika udara na Manojlovića: Moram da nazovem stvari pravim imenom!

Podeli vest

Najpoznatija srpska preletačica, desna ruka tajkuna Dragana Đilasa Marinika Tepić žestoko je zaratila sa Savom Manojlovićem, lažnim ekologom i navodnim borcem za zaštitu životne sredine.

U intervjuu za tajkunski Danas, Tepićeva je ocenila da su pojedine tvrdnje Manojlovića o Srbiji protiv nasilja uvredljive.

Foto: Beta

 

 

- Savo Manojlović koristi gotovo svaku priliku da nas napadne, Dragana (Đilasa) pod obavezno, na način i "argumentima" koje sam, moram priznati, čula samo od tih zekićki i radovanovića, Vučićevih tabloida i trbuhozboraca. Tvrdnja da je Dragan nas, njegove stranačke koleginice, naterao da štrajkujemo glađu da bi on imao mandat i imunitet, potpuno je uvredljiva za sve nas. Legitimno je imati političke ambicije, ali ne na način da neko drugi godinama plaća cenu borbe i oslobađanja Srbije sopstvenom ugroženošću i ugroženošću svoje dece, da je svakodnevno meta najjezivije hajke kakva će se jednog dana izučavati, a onda vi u tome vidite svoju priliku i zgodnost za pljuckanje sa strane uz nekakve ego-performanse - rekla je Tepićeva.

Foto: Miloš Rafailović

 

 

Ona je optužila Manojlovića da je u dogovoru sa Vučićem "svirao kraj protestima protiv Rio Tinta".

- I sada deluje nekako trolovski, naročito kada dolazi od osobe koja se tajno dogovarala sa Vučićem da svira kraj protestima protiv Rio Tinta onda kada smo svi iza njih stali i omasovili ih do maksimuma i upozoravali da Vučić laže i da je samo privremeno zaustavio projekte iskopavanja litijuma. Dakle da, ovo je direktan odgovor Savi Manojloviću, pošto smatram da u ovim turobnim vremenima stvari, ipak, treba nazvati pravim imenom. Stoga želim da kažem da ko u ovakvim vremenima želi da pomogne, neka bude tu i zaista pomogne, umesto što odmaže i gleda svaku priliku kao ličnu odskočnicu - dodala je Marinika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito!
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito!

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Izrael najavljuje moćnu odmazdu! Nabhan: Evropljani su izvršili pogrom nad Jevrejima, a ne muslimani! (VIDEO)
Live TV

Izrael najavljuje moćnu odmazdu! Nabhan: Evropljani su izvršili pogrom nad Jevrejima, a ne muslimani! (VIDEO)

Dok se približava eskalacija sukoba na Bliskom istoku, narod se sve više buni. Dok je većina naroda na strani Libana, svetski lideri su na strani Izraela. Da li više iko sluša reč naroda? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su bivši ambasador Palestine u Srbiji Mohamed Nabhan, naučni savetnik, prof. dr Dragan Petrović i Srba O Filipović, analitičar.

05.10.2024

09:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija