• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.12.2023

18:23

Grenel: Izbori u Srbiji važni za srpski narod i region!

Zoran Sinko

Vesti

Grenel: Izbori u Srbiji važni za srpski narod i region!

Podeli vest

Bivši specijalni izaslanik Sjedinjenih Američkih Država za dijalog Beograda i Prištine, Ričard Grenel, izneo je danas svoje stavove o izborima u Srbiji, naglašavajući njihov značaj za srpski narod i ceo region.

Grenel je putem društvene mreže Iks (X) objavio da su današnji izbori u Srbiji posebno važni, ističući rekordan broj međunarodnih posmatrača koji prate izborni proces.

- Svet gleda. Ne bi trebalo da bude nasilja ili destabilizacije sa bilo čije strane. Neka se demokratski proces odigra mirno - poručio je Grenel, izražavajući nadu u nesmetan i demokratski tok izbora.

Dodatno je istakao važnost američko-srpskih odnosa, navodeći da je potrebno nastaviti sa podrškom Srbiji kako bi se udaljila od Rusije i približila Zapadu. Grenel je istakao da je Srbija ostvarila značajan napredak, ali je naglasio da postoji još posla, posebno u kontekstu pojačane agresivnosti Kine u regionu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija