• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.03.2024

10:42

UŽAS! KONjINA SA ‘DOJČE VELEA’ MALTRETIRA LjUDE PO BEOGRADU! Pogledajte kako đilasovac Nikola Ristić linčuje ženu i još se time hvali!?! (VIDEO)

Zoran Sinko

Vesti

UŽAS! KONjINA SA ‘DOJČE VELEA’ MALTRETIRA LjUDE PO BEOGRADU! Pogledajte kako đilasovac Nikola Ristić linčuje ženu i još se time hvali!?! (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Ristić, tzv. NVO aktivista, đilasovski večiti student i saradnik nemačkog ‘Dojče velea’ napada ljude po Beogradu, sve to snima i hvali se svojim strašnim nasiljem na društvenim mrežama!

Ristić koji je u decembru prošle godine sa desetak istomišljenika, anarhista, blokirao raskrsnice po Beogradu sada se snimio i na mrežama pohvalio kako na Banovom Brdu progoni i maltretira jednu ženu!?!

Žena koju ovaj Ristić, konjina od 150 kila progoni, vređa i šikanira jeste aktivista SNS koja je na Banovom Brdu obilazila  stranačke sigurne glasače. Sve u skladu sa zakonom i svim demokratskim pravilima i pricedurama. 

Ristić, plaćenik ‘Dojče velea’ dao je sebi za pravo da ovu ženu progoni, najstrašnije maltretira,  lažno je optužuje i verbalno linčuje nasred ulice!

Nadležni državni organi, tužilaštvo i policija, morali bi hitno da reaguju! Ova konjina, ovaj nasilnik koji nasrće na ženu morao bi da odgovara za strašno nasilje!

I da se razumemo, spiskovi sigurnih birača postoje svuda u demokratskom svetu, u svim zemljama parlamentarne demokratije, pa i u Nemačkoj za čiji ‘Dojče veče’ Nikola Ristić radi kao ‘ekspert’!?! Ekspert za šta? Za nasilje nad ženama?! Za maltretiranje i progon slabijih od sebe?!?

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija