• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.03.2024

11:12

Terzić: Svaki glas za Miloša Jovanovića je glas za Dragana Đilasa!

Miloš Rafailović

Vesti

Terzić: Svaki glas za Miloša Jovanovića je glas za Dragana Đilasa!

Podeli vest

Član predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić izdao je saopštenje povodom koalicije Miloša Jovanovića i Dragana Đilasa.

Saopštenje prenosimo u celosti.

- Đilasovom potrčku Milošu Jovanoviću sada su i zvanično šefice Marinika Tepić i Viola fon Kramon. Shodno tome nameće se pitanje kako li se oseća umišljeni Koštunica, dok je u zagrljaju autošovinista iz Beograda i srbomrzaca iz Evropskog parlamenta koji se svakodnevno upinju u žigosanju i predstavljanju nas Srba kao genocidnog naroda i koji se zalažu za nezavisnost lažne države? Očigledno je da se slično sličnom raduje, a sada je i kristalno jasno da je svaki glas za Miloša Jovanovića glas za Đilasa i direktan vid podrške grupama za pritisak koje rade protiv srpske države. Takvima ne odgovara ni jedan datum za održavanje izbora, jer ih je srpski narod prezreo zbog svega što su zajedno radili do 2012. godine.

Kako je krenuo Miloš Jovanović kao nova drugosrbijanska vedeta, uskoro ga možemo videti i na "Peščaniku" kako zastupa stavove Latinke Perović. Mada ništa čudno za desnu štaku petokolonaša iz opozicije što Jovanović i predstavlja. Tome u prilog govori i to da je posle tragedija u Ribnikaru i Mladenovcu šetao ulicama Beograda rame uz rame sa hrvatskim vijećnicima, Alijinim snajperistima i Kurtijevom Radom Trajković ne bi li rušenjem Vučića ponovo rušio Srbiju. U principu, svakom pametnom to je dosta i sve što treba da se zna o lažnom patrioti i novom prijatelju Šidera, Šenaha i Rota.

Kad se Jovanović vrati sa "holideja" koji će da provede verovatno u društvu svog saborca Radomira Lazovića, tačnije nove urbane elite Beograda, Đilas i Šolak će mu omogućiti tri gostovanja dnevno na tajkunskim televizijama kod novinara koji pljuju Pavlinu, Srpsku pravoslavnu crkvu i koji psuju majku predsedniku države. Jovanović će naravno na to ćutati, ali će zauzvrat moći da gleda sebe i da se samozaljubljeno sluša dok govori da je "francuski đak" i nova urbana elita Beograda, koju drugosrbijanci ne napadaju. Uspeo je, kaže, u životu, čim ga slučajni Srbi ne diraju. To mu je vrhunac uspeha u političkom delovanju.

A što se tiče izbornih uslova koje Jovanović uporno pominje, jasno je i njemu nego ne sme da prizna da ne postoje ti izborni uslovi koji od petokolonaša, tačnije njega i njegove šefice Marinike mogu da naprave pobednike, ali će, siguran sam, imati priliku da preko nje konačno upozna Kurtijevog lobistu Boba Menendeza i sav lopovski belosvetski i antisrpski ološ u čiji krug je zvanično ušao dajući podršku Bjelogrliću, Mariniki i Proglasu iza kojeg stoje politički komesari srbofobnih ambasada koji Jovanoviću usred kampanje serviraju mišljenja u zadatke u centrali DSS-a. Beograd je očigledno na njegovu žalost postao srpski grad, što će Beograđani i potvrditi kroz podršku Srpskoj naprednoj stranci i Vučiću na narednim izborima - napisao je Terzić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija