• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2024

16:06

OPOZICIONI HULIGANI UPALI U PICERIJU I OŠAMARILI VLASNIKA! Lazović predvodio divljake, bacili suzavac u lokal, policija hitno intervenisala! (FOTO/VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

OPOZICIONI HULIGANI UPALI U PICERIJU I OŠAMARILI VLASNIKA! Lazović predvodio divljake, bacili suzavac u lokal, policija hitno intervenisala! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Informer se nalazi na Dorćolu, gde je su u jednu piceriju upali opozicioni aktivisti tvrdeći da postoje dupli birački spiskovi.

Delovi opozicije upali su u piceriju na Dorćolu čiji je vlasnik Mića Sovtić. Predvođeni Radomirom Lazovićem pravili su haos i divljali tražeći navodne duple biračke spiskove.

Vlasnik picerije na Dorćolu Mića Sovtić, oglasio se za Informer o užasnom incidentu.

- Ovde je bačen i suzavac. Imali smo proslavu došao sam da ih počastim u jednom trenutku su došle neke devojke i krenule da lupaju na prozore i divljaju i došli su kao osice i skočili su svi na mene. Mislili su da je neki kol centar, da li su ubacili suzavac ili su poprskali ne znam, ali je došla policija. Pokušali su da mi uđu i u zgradu na silu i ne mogu da dozvolim da mi neko tako pravi probleme. Svi su skočili na mene i voleo bih da znam šta su hteli. Lazović je pravio već takve incidente i bacao je suzavac, a sada je to isto uradio i u ovoj piceriji. Udario me je jedan i neki mali me ošamario da bi me isprovocirao i onda su dva policajca smirila situaciju - rekao je za Informer Sovtić.

Kao što se vidi na snimku, policija je morala da interveniše:

Naša reporterka Branka Lazić je objasnila ceo događaj sa lica mesta.

- Došli su iz Kreni promeni na čelu sa Lazovićem su ušli unutra i počeli su da otimaju i da tvrde da su našli duple biračke spiskove i došla je policija da interveniše. Lazović je rekao da za Informer ne daje izjave. Kada sam upitala aktiviste šta rade u piceriji, oni su rekli da su slučajno prolazili i da su videli duple biračke spiskove. Aktivisti "Kreni-promeni" su upali u zatvorenu piceriju koja je privatna imovina - rekla je za Informer naša reporterka Branka Lazić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija