• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2024

10:13

Tajkun je malo nervozan: Hil iznervirao Đilasa izjavom o lokalnim izborima!

Ata / Tanjug

Vesti

Tajkun je malo nervozan: Hil iznervirao Đilasa izjavom o lokalnim izborima!

Podeli vest

Načelna ocena američkom ambasadora u Srbiji Kristofera Hila da su julski lokalni izbori protekli bez većih nepravilnosti uzdrmala je duhove u posrnuloj srpskoj opoziciji i izvela iz takta tajkuna Dragana Đilasa.

- Utisak je da postoje neki problemi, ali generalno - ovo je bio mnogo bolji pokušaj nego u decembru. Brojne su reforme i promene koje treba sprovesti, ne samo sada, nego pre narednih izbora, a posebno treba rešiti problem pristupa medijima - rekao je Hil za Glas Amerike.

Ova izjava iznervirala je Đilasa koji se ne miri sa izbornim porazom, pa je kao i više puta u prošlosti, reagovao krajnje neodmereno i nediplomatski.

Foto: Miloš Rafailović

 

 

On je ponovio mantru o tome da je Hil ćutao o navodnoj krađi glasova i nikad dokazanim pritiscima na birače.

- Nije čuo ni antievropsku ni antiameričku retoriku Aleksandra Vučića za koga kaže da je pouzdan partner Amerike. I ajde što ništa od ovoga nije primetio, ali kako nije video onolikog Milorada Dodika, stanovnika Laktaša, kako glasa na lokalnim izborima u Beogradu pa izjavljuje da su migracije birača zaustavljene? Čovek glasao u njegovom komšiluku, slikao se, dao izjavu za televizije, a on nema pojma o tome - rekao je Đilas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija