• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2022

12:58

GANA PONIZILA ŠVAJCARCE! Džaka, Šaćiri i kompanija u problemu pred Mundijal! Rival Srbije PRIMIO 2 GOLA ZA 4 MINUTA!

Reuters

Fudbal

GANA PONIZILA ŠVAJCARCE! Džaka, Šaćiri i kompanija u problemu pred Mundijal! Rival Srbije PRIMIO 2 GOLA ZA 4 MINUTA!

Podeli vest

Fudbaleri Švajcarske i Gane odigrali su meč u Abu Dabiju, koji im je ujedno bio i poslednja provera pred Mundijal u Kataru. Gana je bila bolja od rivala Srbije, pobedivši 2:0

Ako se po jutru dan poznaje, ne piše se dobro Švajcarcima! Upalio se alarm rivalu Srbije samo 3 dana pred Mundijal!

Odmah je Gana ubacila u mašinu nemoćan evropski tim, a šanse su se ređale kao na traci! 

U 22. minutu viđena je prva velika prilika, a imao je Džordan Aju. Ispred sebe je imao prazan prostor, niko mu nije bio u bloku, ali je šutirao pravo u Zomera. Osam minuta kasnije, posle prekida skočio je Injaki Vilijams, ali je loše udario loptu glavom i prebacio gol. 

U 42. minutu Embolo je napravio novi opasan prekid za rivala, usledio je oštar centaršut, štoper Salisu je bio sam na drugoj stativi,ali nije uspeo da se upiše u strelce i umalo da stigne kazna! 

U sledećem napadu je mogla da se zatrese mreža Gane. Veliku grešku je napravio Frojler, izašao je pred Ati-Zigija i umesto da šutira odlučio se da uposli Emboloa pred praznim golom, ali ga je promašio! Najbolja prika za rivala Srbije otišla je u nepovrat, a u svlačionice se otišlo identičnim rezultatom kao sa početka meča!

U nastavku je Gana nastavila dominaciju i u 70. minutu povela više nego zasluženo! Nakon kornera usledio je pravi karambol u petercu Sajdžija, a Salisu je glavom ubacio loptu preko Zomera.

 

 

ŠVAJCARSKA - GANA 0:2 (0:0)

Švajcarska: Zomer, Vidmer, Šer, Akanđi, Komert – Zakarija, Džaka, Frojler – Šaćiri, Vargas, Embolo.

Gana: Ati-Zigi – Lampti, Amarti, Salisu, Baba – Ovusu, Abdul-Samed – Dž. Aju, A. Aju, Vilijams – Afri.

U 74. minutu viđen je novi šok za Švajcarsku! Na semaforu je stajalo 2:0!  Otpadak iz voleja ubacio je u mrežu Semenjo. U akciji igrača koji su ušli sa klupe nisu mogli da se snađu Švajcarci!

 

 

Do kraja nije bilo promene rezultata, a nema sumnje da je ovaj meč velika opomena za Šaćirija, Džaku i kompaniju pred Mundijal i duele sa Brazilom, Kamerunom i Srbijom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija