• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

22.11.2022

15:08

NEMA IZGOVORA ZA PORAZ! Mesi posle katastrofalnog starta na Mundijalu: SVE ZAVISI OD NAS!

Reuters

Fudbal

NEMA IZGOVORA ZA PORAZ! Mesi posle katastrofalnog starta na Mundijalu: SVE ZAVISI OD NAS!

Podeli vest

Kapiten fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Mesi izjavio je danas da je poraz od selekcije Saudijske Arabije na startu Svetskog prvenstva veliki udarac za njegov nacionalni tim

Saudijska Arabija je ranije danas napravila veliko iznenađenje na Mundijalu i u prvom meču grupe C savladala Argentinu 2:1.

- Znali smo da Saudijska Arabija ima dobre igrače, ali nema izgovora za ovaj poraz. Bićemo jedinstveniji neko ikad. Ova grupa igrača je jaka, a to će i pokazati na terenu. Dugo se nismo našli u ovakvoj situaciji, ali sada moramo da pokažemo da smo spremni da se izdignemo iz ove situacije - rekao je Mesi, preneo je Fudbalski savez Argentine (AFA).

On je istakao da nije očekivao da će Argentina na ovaj način da počne Mundijal.

- Neke stvari se dešavaju sa razlogom. Moramo da se pripremimo za ono što dolazi. Moramo da pobedimo u naredna dva meča, jer sve zavisi od nas - naveo je Mesi.

Foto: reuters



Argentina će u naredna dva meča igrati sa Meksikom i Poljskom.

- Znali smo kako igra Saudijska Arabija. Nema druge opcije nego da podignemo glave i krenemo dalje. Danas je tužan dan, ali moramo da nastavimo dalje - rekao je selektor Argentine Lionel Skaloni.

Argentina će u drugom kolu grupe C 26. novembra igrati sa Meksikom.



 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija