• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2022

11:11

DUŠAN TADIĆ ZAPLAKAO! Kapiten Srbije nije mogao da sakrije emocije kada je video OVO! (VIDEO)

Printscreen

Fudbal

DUŠAN TADIĆ ZAPLAKAO! Kapiten Srbije nije mogao da sakrije emocije kada je video OVO! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije igra prvi meč na Mundijalu protiv selekcije Brazila (20:00), a kapiten Dušan Tadić dobio je još jedan, veliki motim uoči meča

Cela nacija veruje u reprezentaciju, Orlovi imaju veru u sebe, a pokazali su da mogu da igraju sa svima i da se nikoga ne boje.

Kapiten naše selekcije Dušan Tadić je pre četiri dana proslavio rođendan, a kako dolikuje tom danu, donešena je torta našem najiskusnijem reprezentativcu , koji je potom održao mali govor.

- Stvarno nam je prelepo ovde. Ovo je veliki broj, iako se ja osećam mnogo mlađe, samo da se držimo zajedno. Zamisliću neku želju, nadam se da će se ostvariti - rekao je on pre nekoliko dana, uoči meča sa Brazilom dobio je neočekivano iznenađenja!

Naime, njegovi najbliži su mu putem video poruke poslali najpeše želje za rođendan, ali i za predstojeće izazove i tako mu naterali sute radosnice na oči!

 

 

Pričao je kapiten Dušan Tadić na konferenciji za medije pred meč protiv Brazila da respektuju rivala, ali da se ne plaše favorita za osvajanje Mundijala!

- Mislim da je Brazil sjajan tim, i individualno i timski, potpuno sam saglasan sa selektorom da su jedan od glavnih favorita, ali fokusirani smo na nas, na naš kvalitet, želimo da vidimo sjajnu Srbiju, da učinimo zemlju ponosnom i glavni fokus je na nama - bile su reči Tadića. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija