• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2022

16:51

ORLOVI BRANE SERGEJA! SMS na UDARU zbog SLABE partije protiv Brazila!

Tanjug/AP

Fudbal

ORLOVI BRANE SERGEJA! SMS na UDARU zbog SLABE partije protiv Brazila!

Podeli vest

Novinarima se danas u ime fudbalske reprezentacije Srbije obratio vezista Marko Grujić

Porazom je Srbija startovala ovogidšnji Mundijal budući da je Brazil bio bolji sa 2:0. Ipak, već u ponedeljak naše momke očekuje novi izaov u Kataru - rival će biti Kamerun, a uoči tog meča novinarima se danas obratio Marko Grujuć. 

Ipak, nisu bili predstavnici medija zadovoljni činjenicom da je na konferenciju došao igrač od kog se ne očekuje da igra mnogo. Nadali su se novinari da će se pred njima naći Sergej Milinković-Savić, "čovek od 100.000.000 evra". 

- Oni su deo ekipe, a sutra ćete imati konferenciju da čujete više - prekinuo je pitanje PR Fudbalskog saveza Srbije Milan Vuković. 

Foto: Starsportphoto

SMS ima problema sa povredom i njegov nastup protiv Kameruna je pod znakom pitanja, spreman je Grujić da prigrabi šansu ukoliko se ona ukaže. 

- Što se tiče Sergeja, nije na nama igračima da razmišljamo o tome! Siguran sam da će sve od sebe da se spremi za ponedeljak. Naravno da bih voleo da igram, ali nadamo se da će biti spreman! Verujem da ukoliko ekipa ima hemiju, može da se vrati na pravi put! Tako je bilo  i na Novom Zelandu, Lisabonu, Oslu - rekao je Marko Grujuć. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

ja licno sam mnogo mnogo vise ocekivao od Sergeja ,zasto je zatajio potpuno ne znam

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17