• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2022

21:44

NEĆE DOBITI CRVENI TEPIH! Englezi PRETE Mbapeu! Sve je spremno za DERBI!

Tanjug

Fudbal

NEĆE DOBITI CRVENI TEPIH! Englezi PRETE Mbapeu! Sve je spremno za DERBI!

Podeli vest

Derbi meč četvrtfinala Svetskog prvenstva igraće se između Engleske i Francuske

Mnogi su se nadali da će se ovaj duel desiti u finalu Mundijala, ali od toga nema ništa. Nakon žreba bilo je jasno da će Englezi i Francuzi koplja ukrstiti najverovatnije u četvrtfinalu, a budući da evropske selekcije nisu "kiksirale" u dosadašnjem delu Mundijala to će se i desiti u subotu. 

I Englezi i Francuzi do sada su pokazali sjajne partije na planetarnom takmičenju, ali se uloga blagog favorita daje Trikolorima. Najviše zbog Kilijana Mbapea koji je sa pet golova najbolji strelac Mundijala. Za njega će biti zadužen Kajl Voker, a defazivac Engleske imao je poruku za asa Pari Sen Žermena. 

- Nije ovo duel Mbape – Engleska, nego Engleska – Francuska. Mislim da smo i mi mnogo pokazali i da imamo dobre šanse da prođemo u polufinale. Znam da mene često čekaju direktni dueli sa Mbapeom. Sigurno neću prostrtiti crveni tepih pred njega i pustiti ga da prođe. Imamo svoje ciljeve ovde i sve ćemo uraditi da ih ostvarimo - rekao je Kajl Voker. 

Foto: Tanjug/AP

Smatra fudbaler Mančester sitija da se radi o jednom od najboljih igrača na planeti, ali da je već igrao protiv njega te da zna šta može da očekuje. 

- Nema nikakve sumnje da je u pitanju neverovatan igrač, možda i najbolji na svetu u ovom trenutku. Igrao sam već protiv njega, znam šta može da uradi, tako da je jasno da ima veliki respekt sa moje strane - podvukao je as Engleske. 

Meč između Engleske i Francuske na programu je u subotu od  časova na stadionu Al Bajat. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija