• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2023

13:10

Očistite kamenac u kupatilu Primenite trik od pet sekundi (VIDEO)

Shutterstock

Dom i porodica

Očistite kamenac u kupatilu Primenite trik od pet sekundi (VIDEO)

Podeli vest

Kamenac u kupatilu je lako očistiti uz pomoć voska za sveće, objavljeno je u videu na TikToku.

Ekspertkinja za čišćenje Merilin objavila je video na TikToku objasnivši kako najbolje ukloniti tvrdokorne fleke od kamenca na tuševima i slavinama.

Tvrdokorne mrlje od tvrde vode, poznate i kao kamenac, mogu vrlo lako da se nakupe na tuševima i slavinama, zbog viška minerala koji se nalaze u tvrdoj vodi. A kamenac je teško očistiti,  prenosi Mirror.

 

@mmarlo__5862 Works great! #fyp #homehack #lifehackstiktok #lifetipsandtricks #bathroomhack #iwastodayyearsold #cleaninghacks #cleaningtipsandtricks ♬ Makeba - Jain

 

Jednostavan trik od pet sekundi nedavno je objavio ekspert za čišćenje na mreži TikTok. Nakon ovog trika vaše kupatilo će ponovo zablistati. 

U opisu videa Merilin je napisala:

- Trik za život. Utrljajte vosak za sveće na svoju slavinu. Voda će odmah iscuriti. Nema više fleka od tvrde vode

Video predstavlja postupak čišćenja kamenca voskom. Merilin. trlja običnu sveću o slavinu, pre nego što ispere vosak, uz napomenu da trik odlično funkcioniše. Površina sveže očišćene slavine izgledala je sjajno i besprekorno.

Mnogi korisnici TikToka bili su impresionirani. Jedan je napisao:

- Oduševljen sam, mrzim fleke od vode.

Druga osoba je dodala:

- Ovo mi menja život, radim to čim dođem kući.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija