• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2024

16:20

Penelope Kruz otkrila detalje porodične nesreće: Zbog toga se i danas bojim vožnje (FOTO)

EPA

Dom i porodica

Penelope Kruz otkrila detalje porodične nesreće: Zbog toga se i danas bojim vožnje (FOTO)

Podeli vest

U intervjuu koji je dala za magazin "El" Penelope Kruz je govorila o saobraćajnoj nesreći koju je doživela njena sestra.

Penelope Krruz je navela da zbog sestrine nesreće i danas ima strah od vožnje. Zbog toga nije htela da vozi auto na snimanju filma "Ferari" u kom igra ženu Enca Ferarija, Lauru.

- Bojim se da vozim. Sestru je pregazio auto ispred mene kada sam imala osam ili devet godina. Sve sam videla. Sećam se da je bila u crvenom mantilu. U mojoj glavi je vreme u tom trenutku stalo, sve se zamrznulo To je bila i ostala velika trauma, najgori osećaj ikada  -gledati kako ti sestra gubi svest, a ne možeš ništa da uradiš. Da danas, kao odrasla žena, prisustvujem takvoj nesreći verovatno bih bila potpuno histerična - rekla je glumica i otkrila da se njena sestra Monika uspešno oporavila od te nesreće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

 

Penelope Kruz je u intervjuu govorila i o glumačkom zanatu, otkrivši da je često preosetljiva kada su u pitanju tuđa osećanja.

- Kada portretišem lik, često se osećam kao da plešem između fikcije i stvarnosti, korak napred, jedan korak nazad. Preosetljiva sam u svakom pogledu, na vizuelne nadražaje, zvukove, tuđe emocije. Sve neverovatno utiče na mene, a to je nešto čime se najviše bavim u svojoj terapiji. Učim kako da uspostavim ravnotežu tako da mogu da nastavim da osećam sve te stvari, a da ta osećanja ne učinim svojim- rekla je ona.

Foto: profimedia

 

Slavna glumica ne govori često o svom porodičnom životu, ali je ovoga puta otkrila neke detalje o svom suprugu Havijeru Bardemu, sinu Leu (12) i ćerki Luni (10).

 - Moja deca nemaju profile na društvenim mrežama, nemaju čak ni svoje telefone. Zato što je tako lako manipulisati, pogotovo ako je vaš mozak još u fazi razvoja. Sva ova moderna tehnologija, to je surov eksperiment koji se sprovodi na deci i tinejdžerima, a koga briga da li se za to plaća cena? Ne plaćamo mi, naša generacija, koja je možda tek sa 25 godina, naučila kako radi BlackBerry - rekla je ona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija