• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

21.02.2024

10:20

Mafijaška princeza! Žena Kanje Vesta deo ozloglašenog klana - ujak na doživotnoj zbog ubistva, otac diler municije i heroina

profimedia

Dom i porodica

Mafijaška princeza! Žena Kanje Vesta deo ozloglašenog klana - ujak na doživotnoj zbog ubistva, otac diler municije i heroina

Podeli vest

Druga žena Kanje Vesta, Bjanka Censori kako se čini vuče mafijaške korene i ćerka je jednog od najopasnijih gangstera.

Pored svog kontroverznog muža, i sama Censori potiče iz netipične porodice iz Australije.

Prema pisanju britanske štampe, Censori je "ćerka ozloglašenog australijskog gangstera" koji je navodno bio zatvoren zbog "dilovanja heroina". Evo šta znamo o australijskom klanu.

Ko su roditelji Bjanke Censori?

Ne zna se mnogo o Bjankinom životu pre Kanje-Vesta, ali njen otac je navodno ozloglašeni gangster po imenu Elia "Leo" Censori. Prema pisanju britanskih medija, on je 1982. godine bio zatvoren zbog posedovanja oružja i municije. U međuvremenu, veruje se da je Bjankin ujak Eris Censori, "ozloglašeni ubica gangstera" koga su nekada nazivali "Al Kapone iz Melburna", prenose britanski mediji.

Isti izveštaji tvrde da je Eris osuđen na smrt u Zapadnoj Australiji zbog ubistva, ali je kasnije preinačena u doživotni zatvor. Bjankin drugi ujak Edmondo takođe je navodno bio umešan u zločin.

Britanska štampa navodi da je Bjankina porodica poreklom iz Italije, pre nego što se nastanila u Australiji. S druge strane, izgleda da je Bjankina majka Aleksandra rezervisanija i opisana je kao fizički veoma slična svojoj ćerki.

Foto: profimedia

 

Glamurozne sestre poput Kardašijanki

Bjanka ima veoma glamurozne sestre, koje su izgleda veoma bliske. Mnogi pratioci su uporedili sestre Censori sa Kardašijankama, zbog njihove velike sličnosti. Bjankina sestra Anđelina rekla je australijskim novinama The Herald Sun da podržava vezu između sestre i repera, rekavši:

- To je veoma uzbudljiva vest i za moju sestru i za porodicu, ali smo za sada odlučili da ostanemo malo privatni. Alisija je dodala da je "super srećna zbog oboje".

Šta radi Bjanka Censori?

Kako prenosi Elle, Bjanka (29) je arhitekta koja radi od 2020. Prema njenom LinkedIn-u, ona je diplomirala i magistrirala arhitekturu na Univerzitetu u Melburnu.

Foto: profimedia

 

Kako je Bjanca Censori upoznala Kanje Vesta?

Prema Parade-u, jedan od Ćensorinih prijatelja je otkrio da joj je Vest popio poruku na Instagram. Prijatelj je dodao da je Vest rekao Ćensori da "dođe da radi za njega", a ona se preselila u Los Anđeles da prihvati ponudu. Izgleda da je pre toga uživala u životu i radu u Melburnu. Par se venčao u decembru 2022, mesec dana nakon što je Vestin razvod od Kardašijan okončan, navodno na privatnoj ceremoniji.

Foto: EPAIMAGES

 

Šta Kim Kardašijan misli o Bjanki Censori?

Nejasno je šta tačno milijarderka oseća prema novoj supruzi svog bivšeg, ali članak u američkim medijima sugeriše da ona nije bila obožavateljka jer je sumnjala u hemiju između njih dvoje dok su ona i Vest još bili zajedno. Štaviše, Censori se družila sa decom Kardašijanke i Vesta. Nort Vest je navodno rekla da misli da je njena nova maćeha "super cool".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija