• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

01.07.2024

13:00

Privlači bogatstvo kao luda! Tajnu ove biljke znaju samo retki - ko je se dočepa uživaće do kraja života u izobilju

Shuterstock

Dom i porodica

Privlači bogatstvo kao luda! Tajnu ove biljke znaju samo retki - ko je se dočepa uživaće do kraja života u izobilju

Podeli vest

Ruzmarin se smatra svetom, sunčevom travom i često se koristi za zaštitu ljubavi i mladosti. Međutim, poznavaoci tvrde da on može da se koristi i za privlačenje novca i prosperitet u domu.

Uvek je dobro imati ruzmarin, a za ritual čišćenja koristi se tako što sa dve-tri grančice skinete listiće i spustite ih u vrelu vodu. Ostavite da ključa nekoliko minuta, na tihoj vatri, tako da mirisna isparenja ispune sve prostorije.

Foto: Shuterstock

 

Ukoliko imate mogućnosti da ukrasite ulaz u svoj poslovni prostor, dobro je postaviti sadnice ruzmarina makar i sasvim male, u saksijama. One privlače dobru profesionalnu energiju, dovode do bujanja biznisa i povećanja broja kupaca i klijenata.

Foto: Shuterstock

 

Za privlačenje novca, savetuje se pravljenje amajlije od ruzmarina. Ostavite par grančica da se osuše na mračnom, promajnom mestu, pa skinite listiće i napunite kesicu napravljenu od papira. Najbolje je da papir bude zlatne boje.

Ovu kesicu možete da stavite u kutiju sa računima, kažu da sprečava prevelike troškove ili da je nosite u novčaniku za privlačenje  novca i svake vrste obilja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?
Politika

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ljudi iz crnogorskog rukovodstva govore stranim predstavnicima da je rezolucija o Jasenovcu u crnogorskom parlamentu doneta pod pritiskom Beograda i upitao predsednika Crne Gore i predsednika Vlade te zemlje da li ih je ikada pozvao telefonom da vrši pritisak na njih i da li je ta rezolucija bila njegova ideja.

03.07.2024

12:12

Brnabić danas u poseti Berlinu - U delegaciji i poslanik opozicije
Politika

Brnabić danas u poseti Berlinu - U delegaciji i poslanik opozicije

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić danas počinje dvodnevnu posetu Berlinu tokom koje će se sastati sa nemačkim poslanicima i predsednicom Bundestaga Berbelom Bas, a u zvaničnoj delegaciji Srbije prvi put je i jedan opozicioni poslanik - Vladimir Đorđević iz koalicije NADA.

03.07.2024

12:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija