• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

26.08.2024

11:00

Savršeno čiste i bele patike! Trik koji je otkrovenje - kada ih perete u mašini obavezno stavite i ovo

TikTok/carolina.mccauley

Dom i porodica

Savršeno čiste i bele patike! Trik koji je otkrovenje - kada ih perete u mašini obavezno stavite i ovo

Podeli vest

Koliko god da perete bele patike nikada nisu savršeno čiste da izgledaju kao da su iz prodavnice, ali postoji jedan trik koji oduševljava sve ljude širom sveta.

Moda belih patika ne prolazi, a one najlepše izgledaju kad su kao nove! To nije baš tako lako postići, ma koliko da ih često peremo, jer se sitne čestice prljavštine uvlače u nabore koji nastaju od nošenja.

Novi savet za efikasno pranje, koji možete da primenite na patike bilo koje boje, jeste da uz njih ubacite i jednu veću plastičnu kesu u bubanj veš-mašine.

Foto: Shutterstock

 

Domaćice kažu da upravo trenje sa ovakvom kesom tokom okretanja bubnja veš-mašine pomaže da se i najsitnija prljavština očisti, a ne bude ogrebotina i drugih oštećenja na patikama. 

Potrebno je, naravno, da prvo očistite patike, a naročito đonove od grublje prljavštine, izvadite pertle i operite ih odvojeno. Možete i da ih prvo nasapunate i ostavite da pena malo deluje, zatim isperete, pa ubacite i njih u mašinu pošto ste ih prethodno stavili u zaštitnu mrežicu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp brutalno iskren!  "Idemo ka trećem svetskom ratu!"
Planeta

Tramp brutalno iskren! "Idemo ka trećem svetskom ratu!"

Bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp ocenio je da administracija predsednika Džozefa Bajdena, posebno demokratska kandidatkinja Kamala Haris, vodi Ameriku ka Trećem svetskom ratu.

26.08.2024

08:51 >> 11:12

Zabava

Džet set

Srbija