• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2024

08:00

Potrebno vam je ovo voće - Kuća će mirisati danima! Oduševićete se jer će se osećati svežina kao nikad!

Shuterstock

Dom i porodica

Potrebno vam je ovo voće - Kuća će mirisati danima! Oduševićete se jer će se osećati svežina kao nikad!

Podeli vest

Uz pomoć samo dva do tri limuna, vaš dom može postati pravo osveženje, bez skupih osveživača i hemikalija. Ovaj jednostavan trik, koji je oduševio mnoge, donosi svežinu i prijatan miris u vaš prostor.

Svi želimo da naš dom uvek bude čist i svež, ali mnogi trikovi za osvežavanje prostora često iziskuju mnogo truda ili nisu dovoljno efikasni.

Ipak, jedan jednostavan i potpuno prirodan način za postizanje prijatnog mirisa u vašem domu postao je pravi hit na društvenim mrežama, a potiče od jedne domišljate žene koja je podelila svoj trik sa svetom.

Za miris u kući potreban je limun

Foto: Shuterstock

 

Za ovaj trik potrebni su vam samo dva do tri limuna i rerna. Pred spavanje, limune presecite na pola i stavite ih u rernu koja je prethodno zagrejana, ali isključena, a vrata ostavite otvorena kako bi prirodne arome počele da se šire po prostoriji.

Ujutro, čim ustanete, zatvorite vrata rerne i uključite je na samo nekoliko minuta. Nakon što se rerna kratko zagreje, isključite je i ponovo otvorite vrata. Ono što sledi je predivan, osvežavajući miris limuna koji će ispuniti vašu kuću, stvarajući prijatnu i svežu atmosferu.

Ovaj jednostavan trik ne samo da je brz i lak, već je i potpuno prirodan, bez upotrebe hemijskih osveživača. Vaša kuća će mirisati božanstveno, a vi ćete uživati u svežini svakog jutra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Umrla Katerina Valente
Showbiz

Umrla Katerina Valente

Pevačica Katerina Valente preminula je 9. septembra u svojoj 93. godini, navedeno je na njenoj Fejsbuk stranici.

12.09.2024

09:45

Džet set

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35