• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2024

17:00

Genijalan trik za sušenje veša tokom zime! Efikasan je i vrlo jednostavan

Shuterstock

Dom i porodica

Genijalan trik za sušenje veša tokom zime! Efikasan je i vrlo jednostavan

Podeli vest

Pomoću jednostavne metode, koja podrazumeva upotrebu stalka za sušenje, imaćete suv veš za samo dva sata.

Efikasan trik za sušenje veša uključuje upotrebu stalka za sušenje i toplog radijatora.

Prvo postavite stalak za sušenje blizu radijatora koji je već uključen. Zatim stavite čaršav preko stalka i pričvrstite ga na radijator. Tako ćete zadržati topao vazduh i ubrzati  proces sušenja.

Foto: Shuterstock

 

 

Važno je napomenuti da je ovaj metod najisplativiji ako je grejanje već uključeno.

Pre nego što stavite odeću na stalak, izaberite najveći ciklus centrifuge u mašini za pranje veša da biste smanjili sadržaj vlage u odeći. Ovo će dodatno ubrzati proces sušenja.

Kada stavljate odeću na stalak, pazite da je ravnomerno rasporedite i izbegavajte da  preopterećujete stalak. Na ovaj način omogućavate slobodnu cirkulaciju vazduha oko svakog odevnog predmeta, što će dodatno olakšati sušenje.

Foto: Shuterstock

 

 

Jedna važna stvar koju treba imati na umu je da sušenje odeće u zatvorenom prostoru može povećati nivo vlažnosti. Zbog toga izaberite veću prostoriju ili otvorite malo prozor.

Podsetimo, pisali smo o tome zbog čega je važno sušiti odeću u prostoriji sa dovoljno protoka vazduha. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija