• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.10.2024

11:32

Definitvno kraj braka Megan i Harija? Svetski mediji bruje - ove situacije su presudile o odnosu

Profimedia

Dom i porodica

Definitvno kraj braka Megan i Harija? Svetski mediji bruje - ove situacije su presudile o odnosu

Podeli vest

Priče o mogućem razvodu Megan i Harija postaju sve glasnije. Iako deluju kao savršen par, britanski, španski i američki mediji izveštavaju da je u njihovom braku došlo do zastoja.

Njihova nedavna samostalna javna pojavljivanja dodatno podstiču spekulacije o razvodu.

Dok princ Hari putuje po Africi, prisustvuje važnim događanjima u Njujorku i nastupa na dobrotvornim koncertima, Megan se pojavljuje na crvenom tepihu u Los Anđelesu i učestvuje u programima za osnaživanje devojčica.

Oboje su viđeni sami, bez podrške onog drugog, što je dovelo do pitanja u medijima o njihovim odnosima. Izvori bliski kraljevskoj porodici i analitičari počeli su da komentarišu situaciju.

Foto: profimedia

Megan Markl

Megan ne može bez Harija 

- Mislim da je Megan bila u senci, i mislim da nije bila srećna zbog toga. Megan daje sve od sebe da se izbori sa ovom promenom, ali nije joj lako. Definitivno su se dogovorili se da se raziđu neko vreme kada su u pitanju javna pojavljivanja i posao -  rekla je Ingrid Stjuart, urednica magazina "Majesty" i analitičarka kraljevske porodice, prenosi "The News".

Ona dalje tvrdi da su novonastale okolnosti samo dodatno uznemirile, zbunile i rastužile vojvotkinju od Saseksa, koja u takvom odnosu sa suprugom i ocem svoje dece, princom Arčijem i princezom Lilibet, ne može da se snađe.

Foto: profimedia

Megan i Hari

Hariju prija slobodnjački život 

- Toliko se navikla da ima Harija pored sebe na svim velikim javnim događajima i crvenom tepihu, da ne zna kako će sad. On zaista ima umirujući uticaj na nju. Priča se i da je Megan jako zabrinuta zbog činjenice da se Hari lako navikao na samački život i putovanja. Teško joj je da živi bez njega, dok se čini da on nema problema da se prilagodi takvom životu. On očigledno dobro napreduje, dok se ona oseća izgubljeno i teško se nosi sa tim. Po svemu sudeći, preispituje se da li je bila dobra ideja da probaju da budu nezavisni - dodaje Stjuart.

Naime, kako inajderka objašnjava u nastavku, Megan i Hari su napravili ovakav pakt sa idejom da testiraju takav odnos i njihovo snalaženje u istom, te da kroz određeno vreme procene da li im distanca odgovara ili su potrebni jedno drugom u konstantnom vidokrugu.

- Kako se Hari jako dobro prilagodio, izgleda da će poželeti da nastave da se pridržavaju prvobitnog dogovora - navodi izvor.

Megan je, inače, poprilično odlučna da je u Holivudu dožive ozbiljno, te da izgradi svoj brend i jednostavno nema luksuz da ustukne koliko god je problemi iz privatnog života mučili.

Foto: EPA

Princ Hari

Meganina reputacija usko vezana za Harija 

- Ako ništa drugo, mora da prisustvuje na što više događaja i da šeta crvenim tepihom - navodi Ingrid Stjujart.

Ona je pokušala da razjasni i činjenicu da su do sada Hari i Megan činili snažnu zajednicu i u javnosti delovali kao jedno, što vojvotkinji dodatno otežava istupe u javnosti jer ljudi takav postupak odmah doživljavaju kao potvrdu značajnih poteškoća u braku. Takva interpretacija događaja nanosi štetu nekadašnjoj glumici, jer je njen aktuelni imidž u najvećoj meri vezan za Harija i njihov brak.

- Bez obzira na to koliko oboje insistiraju na činjenici da su stvari među njima potpuno čvrste, kada se ona sama pojavi na događajima, odmah počinju da se šire tračevi. Megan Markl i princ Hari prolaze kroz izazovnu fazu u braku, što mnoge dovodi do pitanja gde će ih ova trenutna drama odvesti - dodaje analitičarka, prenosi "Marca".

Hari želi da sredi odnose sa svojom porodicom

Autorka biografija britanske kraljevske porodice, Angela Levin, analizirajući nedavna dešavanja, ističe da Hari često oseća usamljenost i marginalizovanost u braku, kao i da razmišlja o obnovi veza s članovima porodice i prijateljima, jer se oseća izolovano, te da više ne želi da svoju suprugu uključuje u važne trenutke u životu.

Foto: Shutterstock/EPA

Čarls, Vilijam i Hari

Što se Megan tiče kako se nedavno sama pojavila na dobrotvornom događaju u Los Anđelesu i privukla svu pažnju svetske javnosti hrabrim izborom upečatljive crvene haljine dubokog dekoltea, dokazala je i više nego sposobna da se snađe i nametne bez Harija pored sebe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU
Politika

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon saopštio je da je današnji „Tajms” objavio neistinitu tvrdnju da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da bi ''Srbija mogla da zaobiđe EU i uđe u BRIKS'', zamolivši britanski list da se javno izvini zbog obmanjivanja javnosti i promeni naslov članka koji je zasnovan na lažnom citatu.

25.10.2024

22:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Džet set

Srbija