• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily Express

17.06.2020

13:30

WHATSAPP TESTIRA NOVU FUNKCIJU! Brzo i lako do starih PORUKA

Hi-Tech

WHATSAPP TESTIRA NOVU FUNKCIJU! Brzo i lako do starih PORUKA

Podeli vest

WhatsApp testira novu funkciju koja omogućava lakše snalaženje u ćaskanjima

Svi znamo za onu frustraciju kada pokušavate da pronađete neku staru poruku sa važnim podatkom (adresom, telefonskim brojem, datumom ili nekom fotografijom) od pre nekoliko meseci. Međutim, ovo bi uskoro moglo da bude prošlost.

Sve dok otprilike znate kada je poslata poruka koju želite da pronađete, brzo možete da dođete do nje. Ipak, možda ne bi trebalo da budemo previše uzbuđeni zbog ovoga. WhatsApp stalno isprobava nove funkcije, ali ne dočekaju uvek svetlost dana. 

 Međutim, očigledno je da poslednjih nekoliko meseci iz aplikacije za dopisivanje pokušavaju da unaprede mogućnosti pretraživanja, pa su tako iPhone korisnici nedavno imali prilike da isprobaju mogućnosti detaljnog pretraživanja na osnovu vrste datoteke koja im je potrebna.

Sve u svemu, možemo da se nadamo - mogućnost sužavanja pretrage na osnovu datuma bio bi vrlo koristan dodatak.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija