• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ubergizmo/informer.rs

17.08.2020

17:17

Ovaj iPhone se prodaje za 10.000 DOLARA! Mnogima nije jasno zašto je toliko skup, EVO PO ČEMU JE SPECIFIČAN!

Hi-Tech

Ovaj iPhone se prodaje za 10.000 DOLARA! Mnogima nije jasno zašto je toliko skup, EVO PO ČEMU JE SPECIFIČAN!

Podeli vest

Kad god se stvori neki problem na tržištu, pojave se oni koji od toga pokušavaju da profitiraju.

Kad god se stvori neki problem na tržištu, pojave se oni koji od toga pokušavaju da profitiraju.

Kao što znamo, kompanija Apple je uklonila video-igru Fortnite iz svoje ponude, pa je tako sada App Store siromašniji za ovo ostvarenje.

SAČUVAJTE TELEFON OD PREGREVANJA! Ove temperature loše utiču čak i na MOBILNE!

Na ovaj potez odlučili su se zbog odluke kompanije Epic da pokuša da "zaobiđe" pravila i da im ne plati 30% od zarade, što je uslov da se aplikacija postavi na App Store. Oni koji su već preuzeli video-igru, mogu da nastave sa igranjem, ali neće moći da pristupe novom sadržaju u budućnosti.

Nažalost, oni koji imaju iPhone a nemaju Fortnite, moraće da sačekaju da se ovaj problem reši, ali ako imate novca rasipanje, rešenje uvek postoji. Neki "preduzmiljivi" vlasnici iPhone uređaja koji imaju instaliran Fortnite odlučili su da profitiraju, pa su ih oglasili na sajtu eBay.

Tako se cene telefona koji imaju instaliran Fortnite kreću i do 10.000 dolara. Nije iznenađujuće da se ovo dešava, jer setimo se samo uređaja koji su imali instaliran Flappy Bird, kada je ova aplikacija uklonjena.

U pitanju je, naravno, smešno velika suma novca za bilo kakav mobilni telefon, a kamoli za video-igru, ali ko zna, možda se i nađu kupci.

I da, još jedna stvar - Fortnite je i dalje dostupan za Android, PC, Mac i konzole, pa postoji mnogo alternativa koje bi ljudi mogli da isprbaju pre nego što potroše 5.000-10.000 dolara na iPhone.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija