• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TECHRADAR

02.12.2021

12:43

AKO vam se ne sviđa Windows 11 imate 10 dana vremena da se vratite na PRETHODNU VERZIJU

Hi-Tech

AKO vam se ne sviđa Windows 11 imate 10 dana vremena da se vratite na PRETHODNU VERZIJU

Podeli vest

Windows 11 je stigao, a imate samo 10 dana da se vratite na prethodnu verziju ukoliko vam se nova ne dopada

To znači da nemate mnogo vremena ako želite da se vratite na Windows 10.

Oni koji izvrše nadogradnju sa Windows 7 ili 8.1 verzija, dobijaju 30 dana da iprobaju operativni sistem i da se vrate na staru verziju.

Drugim rečima, Microsoft je smanjio period vraćanja na raniju verziju operativnoig sistema sa 30 dana kod Windowsa 10 na samo 10 dana kod Windowsa 11.

Foto: Beta/AP

Windows 10

Dakle, ako ste nervozni zbog migracije na Windows 11 i uskog vremenskog okvira za isprobavanje, jedna stvar koju možete da uradite jeste da napravite rezervnu kopiju svoje Windows 10 instalacije, pre nadogradnje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gege

pre 2 godine

sa zadovoljstvom sam preskocio 8, 10 a dao bog i 11 cu...

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija