• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2022

08:00

Huawei nova 9 SE –u isto vreme privlačan i zabavan telefon

Promo

Hi-Tech

Huawei nova 9 SE –u isto vreme privlačan i zabavan telefon

Podeli vest

Pred nama je Huawei nova 9 SE. Dinamičan, uzbudljiv i zabavan, ovaj model iz Huawei nova 9 serije je svojim izgledom i performansama (ali i cenom) privukao našu pažnju.

Može se reći da je namenjen mladima, zbog svojih mogućnosti koje nude neukrotivu kreativnu slobodu. No, Huawei nova 9 SE će, sasvim smo sigurni, jednako zainteresovati sve korisnike koji traže uređaj iz srednjeg segmenta, a koji pritom ima veoma dobru kameru i upečatljiv dizajn. No, krenimo redom...

Pakovanje

Stara je istina da prvi utisci dolaze od ambalaže. Ako je suditi po pakovanju, uz Huawei nova 9 SE dobijate sve što je potrebno. Pored samog telefona, dobijate punjači USB-C. A ako ste od onih koji vole da prouče specifikacije i uputstva pre prvog pokretanja uređaja – tu je i vodič za brzi početak. Najvažniji deo svakako je telefon. Pa hajde onda da mu se posvetimo. Koji je prvi utisak po njegovom otpakivanju?

Foto: Promo

Dizajn

Jednostavni geometrijski oblici već na prvi pogled pokazuju elegancijuHuawei nova 9 SE modela. Njegovu spoljašnjost dodatno upotpunjuju LCD ekran od 6,78 inča i super tanki okvir od samo 7,94 mm. Težina od 191 g čini ga lako prenosivim, pa tako nova 9 SE model možete nositi sa sobom u svim prilikama i na svim mestima.

Huawei nova 9 SE na domaće tržište dolazi u tri boje: Crystal Blue plava, Pearl White bela i Midnight Black crna, istaknute sjajnim efektom na čistoj teksturi zahvaljujući 3D staklu. Dva krupna sočiva, smeštena u gornjem levom uglu, privlače pažnju i još su jedan sjajan estetski detalj koji upotpunjuje besprekornu spoljašnjost Huawei nova 9 SE modela.

Kamera

Kamere Huawei nova 9 SE modela su, kao i funkcije koje ih prate, možda i najjači adut ovog pametnog telefona. Oprema za snimanje raspolažesistemom AI Quad Camera koji se sastoji od glavne kamere od 108 MP, ultraširokougaonog sočiva od 8 MP, Bokeh sočiva od 2 MP i makro sočiva od 2 MP. Isprobali smo njihovu funkcionalnost u svim uslovima i, nezavisno od toga da li slikate u potpunom mraku, pod slabim ili blještavim osvetljenjem – zadovoljni smo rezultatima.

Tehnologija snimanja slika integrisana u Huawei nova 9 SE omogućava mu da isporuči izuzetno jasne snimke u režimu visoke rezolucije. Tako dobijate dobre fotografije bez obzira na to da li snimate pejzaže, portrete, arhitekturu, noćne fotografije, krupne planove ili, što je poseban kuriozitet zbog ultraširokog vidnog polja od 112 stepeni, panorame.
 
Uz visok kvalitet snimaka, sa kristalno jasnim detaljima, tu je i mnoštvo korisnih, ali i zabavnih, režima i pomoćnih alatki koje će vaše Instagram i vlog naloge učiniti popularnijim nego ikad.
 

SuperCharge i baterija

Huawei nova 9 SE je stvoren za dobru zabavu, pa njegova baterija ima ulogu da tu zabavu produži. S tim u vezi, reč je o bateriji od 4.000 mAh. A kada vam baterija ipak dođe do kraja tu je SuperCharge punjač od impresivnih 66 W koji za 15 minutapuni uređaj do 60%, a za 38 minuta 0-100%. A onda zabava može da počne ponovo iz početka.

Utisci o uređaju

Nakon testiranja možemo zaključiti da je Huawei nova 9 SE pouzdan uređaj koji, shodno svom rangu, ima šta da ponudi. Tu pre svega mislimo na izgled koji iz svih uglova pleni svojim dizajnom, kao i odličan kamera-sistem koji zaslužuje sve pohvale. Ne sumnjamo da će Huawei nova 9 SE pronaći svoje obožavaoce s kojima će podeliti mnoge nezaboravne trenutke.

Za više detalja o ceni i dostupnosti, pogledajte sajt Huawei online prodavnica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija