• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.04.2022

15:25

TIKTOK UVODI NOVU OPCIJU! Neće biti dostupna svima, a radi se o...

AP Photo

Hi-Tech

TIKTOK UVODI NOVU OPCIJU! Neće biti dostupna svima, a radi se o...

Podeli vest

TikTok testira "dislike" taster za komentare, koji je namenjen da korisnicima omogući da označe neprikladan sadržaj

Pomenuta opcija trenutno nije dostupna svim korisnicima.

Pomenuta opcija je najavljena u blog objavi kompanije, a TikTokov dislike taster se pojavljuje kao ikonica za palac nadole, smeštena je desno od ikonice s srcem koja je već dostupna pored komentara.

Pomenuta opcija trenutno nije dostupna svim korisnicima, a TikTok planira de je isporuči globalno tokom narednih nekoliko meseci.

Foto: AP Photo

TikTok

- Počeli smo sa testiranjem opcije da korisnici identifikuju komentare za koje veruju da su irelevantni ili neprikladni - stoji u saopštenju kompanije.

Korisnici već mogu da nagoveste svoje neslaganje sa nečim na TikToku, tako što će dugim pritiskom pozvati meni i izabrati opciju "not interested". Tu je i mogućnost da se komentari prijave, dugim pritiskom na "Report" opciju. Influenserima neće biti svejedno zbog ove opcije.

Međutim, nova dislike funkcije će po prvi put korisnicima omogućiti da ostave negativnu ocenu za komentar koji možda nije na nivou da bude prijavljen, ali i dalje nije preterano koristan.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija