• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.05.2022

08:00

Sve aplikacije na tvom novom Huawei telefonu - Ovo su tri načina kako ih preuzeti!

Promo

Hi-Tech

Sve aplikacije na tvom novom Huawei telefonu - Ovo su tri načina kako ih preuzeti!

Podeli vest

Želite novi Huawei P50 Pro, P50 Pocket ili nova 9 SE model, ali niste sigurni da li ćete na njemu imati sve aplikacije koje svakodnevno koristite. Možete biti bez brige, jer postoji nekoliko opcija. Upućujemo vas u svaku od njih

Huawei Mobile Services je prva stanica. Šta je zapravo HMS? On predstavlja skup aplikacija i usluga, a obuhvata i cloud funkcije koje Huawei pruža. No, budućim i sadašnjim korisnicima najinteresantniji delovi HMS biće Huawei AppGallery i Huawei Petal Search.

Neograničeno istraživanje uz AppGallery

Foto: Informer

AppGallery prodavnica aplikacija pruža korisnicima sve ono što im je potrebno na jednom mestu. Ona raspolaže svim aplikacijama koje bez problema funkcionišu na svim pametnim telefonima kompanije Huawei i pružaju rešenja za sve potrebe korisnika. Prodavnica poseduje aplikacije za popularne mreže, aplikacije banaka i aplikacije za dostavu hrane, prevoz, medije... Domaće i strane aplikacije su, dakle, na jednom mestu. AppGallery prepoznatljiv je po svom bogatom izboru aplikacija i jednostavnosti. Dolazak do omiljenih aplikacija nikada nije bio lakši i brži, a od preuzimanja deli vas samo nekoliko koraka.

Veliki izbor aplikacija putem Petal Search

Foto: Informer

U okviru HMS, jedna od važnih aplikacija jeste Petal Search. On je preinstaliran na svakom Huawei modelu, a na jednom mestu prikazuje i sadržaj prema interesovanju korisnika. Putem ovog pretraživača možete naći i aplikacije koje se nalaze na AppGallery, ali i na drugim platformama za preuzimanje. Potrebno je da unesete ime aplikacije, i potom kliknete Install. Zahvaljujući bezbednosnim i sigurnosnim tehnologijama koje Petal Search koristi, podaci korisnika su bezbedni, a vrši se i provera svake od dostupnih aplikacija. Pored odmah dostupne Petal Search aplikacije na Huawei modelima, uključujući P50 Pro, P50 Pocket, nova 9 i nova 9 SE uređaje, Petal Search vidžet dostupan je za preuzimanje na Huawei AppGallery prodavnici.

I do Google usluga...

Foto: Informer

Ukoliko imate Huawei pametni telefon i želite da lako pristupite Google uslugama, postoji nova alatka koja će taj put učiniti lakšim. U pitanju je Gspace, aplikacija koji otvara pristup najpopularnijim aplikacijama ogromnom broju Huawei korisnika. Dobra strana Gspace je u tome što je jednostavan za korišćenje i omogućava korisnicima da preuzimaju aplikacije sa punom funkcionalnošću.

Gspace ćete pronaći u AppGallery, a ona će vam omogućiti pristup aplikacijama YouTube, Messenger, Gmail, Instagram, Google Photos i Google Maps. Njihovo instaliranje je lako i odvija se kroz Google Play, a biće vam potrebni i podaci za vaš Google nalog. Preuzimanje će biti automatsko. Kada ih preuzmete one će se nalaziti u sklopu vaše Gspace aplikacije, ali ukoliko želite postoji i opcija da instalirane aplikacije prebacite na svoj glavni ekran i tako učinite dostupnim na samo jedan klik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija