• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2022

14:20

ŽAO VAM JE ŠTO STE OBRISALI PORUKE SA WhatsApp? Ovo je način da ih vratite!

Hi-Tech

ŽAO VAM JE ŠTO STE OBRISALI PORUKE SA WhatsApp? Ovo je način da ih vratite!

Podeli vest

Poruke sa WhatsApp-a se ne brišu trajno jer izbrisane poruke možete pronaći ponovo, bilo da koristite iPhone ili Android

 Postoji više iznenađujuće jednostavnih načina da pronađete ponovo poruke koje ste izbrisali sa WhatsApp-a.

Foto: Pixabay

 

Poruke se mogu ukloniti iz pojedinačnih i grupnih razgovora, a ta opcija je dostupna na svim Android, iOS i Windows telefonima. Kada uklonite poruku, stiže vam obaveštenje  "Ova poruka je izbrisana".

Poruke ostaju sačuvane na telefonu

Međutim, poruke ostaju sačuvane na vašem telefonu i možete ih otkriti pomoću WhatsApp rezervne kopije. Sistem stvara rezervne kopije svih vaših poruka svako jutro u 2h, mada učestalost čuvanja poruka može da se promeni i bude na nedeljnom ili mesečnom nivou.

Da biste pročitali izbrisanu poruku, deinstalirajte WhatsApp, a zatim ga ponovo instalirajte. Nakon što se opet prijavite, moći ćete da vratite sve razgovore i rezervne kopije. Samo odaberite opciju za oporavak i biće vam vraćeni svi razgovori, uključujući i izbrisane poruke koje će biti prikazane kao da nikada nisu ni brisane, piše The Sun.

Čak i bez upotrebe rezervne kopije, brojne aplikacije nude opciju za otkrivanje izbrisanih poruka sa WhatsApp-a. Aplikacije poput "Dnevnik istorije obaveštenja" (Notification History Log) i "Dnevnik obaveštenja" (Notification Log) prikazuju vam sva obaveštenja sačuvana u registru vašeg telefona, uključujući i razgovore sa WhatsApp-a.

Ponovnim pokretanjem telefona, takođe možete resetovati registar obaveštenja, brišući svaku šansu za povratak izbrisanih poruka.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija