• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2023

09:05

ŠOK I NEVERICA! Kreiran uređaj za ljubljenje preko interneta (VIDEO)

Pixabay

Hi-Tech

ŠOK I NEVERICA! Kreiran uređaj za ljubljenje preko interneta (VIDEO)

Podeli vest

Ukoliko ste ljubitelj društvenih mreža, treba da znate da se pojavio bizaran uređaj koji omogućava parovima koji održavaju veze na daljinu da dele "pravu" fizičku intimnost.

Kako navode proizvođači, uređaj je opremljen senzorima za pritisak i aktuatorima, pa je u stanju da oponaša pravi poljubac replikujući pritisak, kretanje i temperaturu usana korisnika, piše CNN.

Osim pokreta usana tokom ljubljenja, može da se prenese i zvuk koji korisnik tada ispušta. Međutim, dok mnogi korisnici društvenih mreža vide smešnu stranu uređaja, drugi su ga kritikovali kao "vulgaran" i "jeziv". Neki kažu da su zabrinuti da bi maloletnici mogli da ga kupe i koriste.

 

 

Da bi poslali poljubac, potrebno je da korisnici preuzmu mobilnu aplikaciju i potom svoj mobilni telefon povežu sa uređajem. Nakon uparivanja sa svojim partnerima u aplikaciji, parovi mogu da započnu video-poziv i da prenesu poljupce jedno drugom.

Iako se reklamira za veze na daljinu, kineski uređaj takođe omogućava korisnicima da se ljube sa strancima sa kojima žele da isprobaju poljupce nakon kontakta ostvarenog putem aplikacija za online upoznavanje.

Korisnici takođe mogu sačuvati svoje poljupce u aplikaciji kako bi ih drugi preuzeli i iskusili.

Cena ovog uređaja je oko 40 dolara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Očekivanja ili ideja

pre 1 godinu

Očekujem ili dajem ideju, inovatorima i pronalazačima da naprave način da se miri prenosi na daljinu. Ono, da osetimo miris nekog parfema, neču uzeti za primer, kao što je ovde, da osetim miri ženskog tela. Idemooo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija