• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2023

13:00

ON IMA NAJVIŠE PRATILACA NA TIKTOKU, A NIKADA NIJE PROGOVORIO NIJEDNU REČ! Bio je radnik u fabrici, a danas sarađuje sa Snupom Dogom i Novakom Đokovićem (VIDEO)

printscreen Tik tok khaby.lame

Hi-Tech

ON IMA NAJVIŠE PRATILACA NA TIKTOKU, A NIKADA NIJE PROGOVORIO NIJEDNU REČ! Bio je radnik u fabrici, a danas sarađuje sa Snupom Dogom i Novakom Đokovićem (VIDEO)

Podeli vest

Kabi Lame (22) ima neverovatnih 151,2 miliona pratilaca na TikToku, a njegova životna priča je više nego zanimljiva.

Iako je pre dve godine bio radnik u fabrici, on je stekao svetsku slavu veoma brzo i to na TikToku. 

 Danas može da se pohvali saradnjom sa Snupom Dogom, Zlatanom Ibrahimovićem, Naomi Kempbel, Gretom Tunberg, Hugo Boss-om, čije je bio zaštitno lice, ali i Novakom Đokovićem.

 

@khaby.lame Usually I always win but this time……I v waited a year for a worthy opponent?You r King #zlatanibrahimovic @Netflix #squidgame #leanfromkhaby ♬ suono originale - Khabane lame

 

Nema komedija

On je veoma specifičan kada su u pitanju njegovi snimci i objave jer se bavi "nemom komedijom". Svaki njegov snimak ima nekoliko miliona lajkova.

Kada bismo morali da uporedimo rad ovog momka sa nekim poznatim, to bi najpribližnije bio Mister Bin. U brojnim snimcima Kabi Lame uglavnom na neki način reaguje na trenutne viralne sadržaje – bilo da je u pitanju neki TikTok trend, life hacks ili poznati fudbaler koji simulira povredu. Svaki video završava se "iščuđavanjem" i širenjem ruku. I sve vreme ćuti.

 

@khaby.lame Ahhhhh wooooww ??‍♂️ ? Khaby Move is Back! ? #learnfromkhaby #learnontiktok @TikTok @tiktok creators @lindagonzales686 ♬ original sound - Khabane lame

 

 - Prvi video objavio sam u martu 2020, kada je počela pandemija i kada sam dobio otkaz u fabrici. Tada je sve počelo. Odlučio sam da budem nem, odnosno da koristim samo gestikulaciju i mimiku jer smatram da me tako svako može razumeti. To je jedini univerzalni jezik -  rekao je Kabi Lame za Time.

 - Kada sam bio klinac, voleo sam da gledam Princa sa Bel Era i maštao sam da zasmejavam ljude na način na koji to radi Vil Smit. Ja nikada neću biti kao Vil Smit, Čarli Čaplin ili Edi Marfi, oni su legende. Iako me često upoređuju sa njima. Jednostavno, ja ću uvek biti Kabi -  dodao je on.

 

@khaby.lame Congratulations Champion! And thanks for the help! ?alexdeminaur bro next time call us! #learnfromkhaby #djokovic #learnontiktok @tiktok @tiktokcreators ♬ original sound - Khabane lame

 

Preko pola miliona dolara za jedan post

Ukoliko se pitate koliko Kabi može da zaradi na internetu, prema nedavnom intervjuu koji je dao za Fortune, Kabi Lame od jednog posta može da zaradi oko 750.000 dolara, dok ga TikTok fond plaća između 350 i 400 hiljada dolara, takođe po jednom snimku.

Pre nego što je postao slavan, Kabi je osim u fabrici radio i kao konobar. Na osnovu ta dva posla mogao je da zaradi oko 1000 dolara mesečno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khaby Lame (@khaby00)

 

Pošto je imao disleksiju, Kabi nije uspeo da pohađa srednju školu i fakultet. Kada je bila pandemija koronavirusa Kabi je dobio otkaz, a onda je rešio da otvori TikTok nalog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija