• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.06.2023

08:00

SJAJNE VESTI ZA KORISNIKE HUAWEI TELEFONA! GOOGLE JE PONOVO TU! Sve aplikacije dostupne u samo dva klika!

Informer

Hi-Tech

SJAJNE VESTI ZA KORISNIKE HUAWEI TELEFONA! GOOGLE JE PONOVO TU! Sve aplikacije dostupne u samo dva klika!

Podeli vest

Svi korisnici Huawei pametnih telefona širom sveta imaju razloga za radost. Stigle su sjajne vesti. Google je ponovo tu.

Korisnici će brzo i jednostavno moći da skidaju bilo koju aplikaciju koja im padne na pamet, a koja se nalazi na AppGallery prodavnici.

Jedna od top tri aplikacije (AppGallery) je zvanična platforma za distribuciju aplikacija na Huawei urđajima i nudi veliku ponudu aplikacija u više od 170 zemalja i regiona.

Ono što je veoma važno istaći, jeste da AppGallery omogućava svim korisnicima da jednostavno pristupe svim, a samim tim i Google aplikacijama i to brzo u samo dva klika.

Dakle, na samo dva klika od korisnika ponovo su tu aplikacije - Google, Gmail, Google Maps, Google Docs i mnoge druge Google aplikacije.

Foto: Informer

Pored toga, veoma bitna informacija za sve ljubitelje muzike jeste da će ponovo sa lakoćom moći da skidaju i koriste YouTube. Ljubitelji društvenih mreža sa samo dva klika moći će da skinu Instagram, TikTok, Facebook...

Da ne zaboravimo, tu su i aplikacij koje olakšavaju komunikacju, Viber, WhatsApp.

Svi korisnici koji su navikli da na svojim pametnim telefonima čitaju vesti, moći će da skinu sa AppGallry aplikacije svojih omiljenih medija.

Jednostavno funkcionisanje AppGallery

Nakon što otovrite aplikaciju AppGallery u vašem pametnom Huawei telefonu videćete sve popularne aplikacije na jednom mestu.

Tačnije, korisnicima je olakšano, da se omiljene aplikacije nalaze izdvojeno. Odaberete vašu prvu Google aplikaciju i kliknte instal, a onda se uz nju skida i Gbox, aplikacija treće strane koja je tu da omogući lako I neometan skidanje svih Google aplikacija sa AppGallery prodavnice.

Foto: Informer

Nakon toga uz jedan klik i na najbrži način sve ostale Google apliakcije su tu. Kada budete želeli da skinete neku Google aplikaciju i pristupite svom Google nalogu, kao i na svim ostalim pametnim telefonima, potrebno je da unesete podatke za svoj Google nalog, nakon čega ćete moći jednostavno da ga koristite.

Foto: Informer

Foto: Informer

Huawei brine o korisnicima - sigurnost kao imperativ

Huawei je testirao sve aplikacije na AppGallery i one se slobodno i sigurno mogu koristiti bez rizika da vam neko drugi "upadne" u nalog i slično.

AppGallery pruža sistem bezbednosti i zaštite celog ciklusa, koji uključuje verifikaciju pravog imena programera, proces pregleda u četiri koraka, kao i zaštitu za preuzimanje i instalaciju.

Na ovaj način, AppGallery postaje pravi "one-stop-shop" iz kojeg korisnici mogu preuzeti sve željene aplikacije sa jednog mesta. Zbog ove funkcionalnosti, softverske prepreke u
korišćenju Google aplikacija, koje su zabrinjavale Huawei korisnike, sada su izostale, a korisničko iskustvo je unapređeno na najviši nivo.

Svi telefoni koje je na tržište izbacila kompanija Huawei su testirani, kao i aplikacije u njima. Tako je i sa najnovijim modelom koji se 22. maja našao na tržištu, a reč je o ponosnom novom modelu iz čuvene P serije - Huawei P60 pro.

Foto: Informer


Reč je o telefonu impresivnog displeja, a zakrivljene ivice i izdržljivo staklo pružaju beskrajno vizuelno polje, ali i izuzetno iskustvo dodira.

Telefon ima izuzetan dizajn i pravi je dokaz da Huawei ostaje predvodnik u industriji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija