• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

17.01.2020

16:35

EKSPLOZIVNE KOMBINACIJE! Ova tri para horoskopskih znakova ubedljivo imaju NAJTURBULENTNIJE VEZE!

Horoskop

EKSPLOZIVNE KOMBINACIJE! Ova tri para horoskopskih znakova ubedljivo imaju NAJTURBULENTNIJE VEZE!

Podeli vest

Svađa i nesuglasice deo su svake zdrave veze.

Međutim, postoje parovi koji se puno češće svađaju te osećaju stalnu napetost. Malo strasti ne može da škodi, ali ako je previše često turbulentno, onda treba biti oprezan s rečima i delima.

Ovi parovi horoskopskih znakova su posebno pogođeni time…

UREDITE PROSTOR PO FENG ŠUIJU! Postavite OGLEDALO na ovo mesto ako želite da VAS KRENE U ŽIVOTU!

BLOGERKA JE OTIŠLA NA UVEĆANJE USANA - ono što je usledilo nije mogla NI DA SANJA! Krenule su da OTIČU, a onda... ŠOK (VIDEO)

Strelac i Bik

Oni su kao dan i noć. Doduše, oboje vole dobro jelo i napete filmove, ali u jednoj tačci su različiti. Dok Bik nerado izlazi iz svoje udobne zone i rado se uljuljka u sigurnosti doma, a u Strelcu je uvek neki nemir. Strelac bi stalno da ide u neke pustolovine i trebaju mu promene – što je Biku, koji teži za stabilnošću, često previše. Tada su potrebni kompromisi – što nije lako ni za jednog.

Blizanci i Devica

Ovim horoskopskim znakovima vlada planeta Merkur – što ih čini dobrim prijateljima. Međutim, u vezi može da dođe do puno konflikata. Devica se ponaša naglo i spontano, a to je trn u oku za Blizance – oni ne mogu ništa bez perfekcionizma i spiska zadataka – a to ipak ljuti Devicu. Dakle, jedan uzima život kako dolazi, dok drugi čezne za rutinom. Na duge staze ova dva znaka teško mogu skladno da funkcionišu.

Foto: Pixabay

Lav i Rak

Ovde se susreću vodeni i vatreni znak – eksplozivna mešavina! U vezi je često turbulentno, jer osećajni i povredljivi Rak više ceni trenutke udvoje i romantiku, dok Lav ima stalnu potrebu za promenama te ne propušta ni jednu žurku. Osobe rođene u znaku Lava takođe su rado u centru pažnje te im treba puno pažnje. Rak takođe želi pažnju – doduše, radije od svog partnera, nego od drugih. Kad je reč o finansijama – i tu vlada nesklad – Lavovi vole luksuz te imaju skup ukus, a Rakovi radije štede novac za sigurnu budućnost.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17