• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2020

07:00

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ! Kreće RETROGRADNA Venera - STARA LJUBAV se VRAĆA u naš ŽIVOT! Lavovima su "vezane ruke", a Bikovi i Vage ne treba da donose VAŽNE ODLUKE!

Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ! Kreće RETROGRADNA Venera - STARA LJUBAV se VRAĆA u naš ŽIVOT! Lavovima su "vezane ruke", a Bikovi i Vage ne treba da donose VAŽNE ODLUKE!

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, koja je odgovorna za naša osećanja, krenuće retrogradno 13. maja, što će svim znakovima doneti povratak starih ljubavi. Venera će krenuti napred tek 25. juna, što nagoveštava mogućnost za obnavljanje starih romansi

OVAN

Posao – Prve dane maja iskoristite da rešite finansijske probleme. Novac će vam u prvom delu meseca biti prioritet i moguća je dodatna zarada. Od sredine meseca ulazite u fazu kada ćete imati manjak samopouzdanja na poslu, ali ćete to vešto pokušavati da sakrijete. Odličan je mesec za pregovore. Zbog retrogradne Venere treba da vodite računa i nikome ne pozajmljujete novac.

Ljubav – Iako je sada sve na rečima, retrogradna Venera vratiće vam staru ljubav u život. Uz komunikaciju i susret, imaćete priliku da se pomirite sa nekim do koga vam je stalo. To je prilika za popravljanje lošeg odnosa iz prošlosti. Iako ćete flertovati na više strana, odnos sa jednom osobom će vam biti najbitniji.

Zdrvalje – Nesanica i osetljiva nervna baza.

VERUJU DA SU SVI LJUDI DOBRI! Osobe rođene u ovim horoskopskim znacima OPRAŠTAJU BAŠ SVIMA!

BIK

Posao – Kako je Venera u drugom polju, čak i tokom maja će vam finansije biti prioritet. Pošto će Venera krenuti retrogradno, moguće je kašnjene isplata. Zbog retrogradne Venere treba da se pripremite da će situacija na poslu ići korak napred, a nazad dva. Mimo toga bićete konfuzni i kasniti sa rokovima, jer ste usporeni. Ovo nije period racionalnih odluka i treba da ih odložite za jun.

Ljubav – Sredinom maja Mars ulazi u Ribe, pa ćete spojiti ljubav i prijateljstvo. Jedna Riba će vam biti privlačna. Moguće je da pređete granicu sa nekim ko vam je bio prijatelj. Ako ste u braku, partner će primetiti vaše neracionalno ponašanje. Moguće je da niste preboleli jednu osobu iz prošlosti.

Zdravlje – Osetljivo.

Foto: Pixabay

BLIZANCI

Posao – Tokom početka maja osetićete gubitak samopouzdanja na poslu. Imaćete utisak da mnogi rade protiv vas, pa je najbolje da ne ulazite u otvorene konfronatcije. Ulazak Marsa u Ribe donosi vam probleme sa autoritetom i nerazumevanje sa saradnicima. Očekujte pojačane tenzije i verovatno ćete želeti sve da promenite. Maj nije dobar mesec za promenu posla i biće vam teško da se prilagodite.

Ljubav – Kako ćete imati poteškoće na poslu, to će se odraziti i na odnos sa partnerom. Osetićete čežnju za nekim davno minulim vremenima i biće vam krivo što niste neke stvari uradili na vreme. Potrebno je da se suzdržite od rasprava sa osobama koje volite.

Zdravlje – Slabije. Manjak energije.

MAMINI SINOVI! Ovi horoskopski znaci iako su na prvi pogled savršeni, nisu za BRAK, jer se čvrsto drže majčine suknje!

RAK

Posao – Početak maja će vam biti dinamičniji jer ćete uz pomoć prijatelja uspeti da ostavrite neke svoje planove. Međutim, realizacija kompletne zamisli na poslu krenuću sredinom meseca kada ćete imati i kontakte sa inostranstvom. Ono čega treba da se pazite jesu skrivene namere vaših saradnika.

Ljubav – Retrogradna Venera u dvanaestom polju otvara vam vrata prošlosti, pa će vam se pojaviti jedna osoba sa kojom ste ranije nešto imali. To će početi da vas opterećuje i postaćete osetljivi na ljude iz prošlosti. Ukoliko ste u braku, treba da vodite računa o finansijama.

Zdravlje - Solidno.

 

LAV

Posao – Početkom maja imaćete utisak da su vam vezane ruke što se tiče posla, a onda će se situacija razrešiti do sredine meseca. Vi ste zapravo u fazi čekanja, jer je potrebno vreme da se stvari vrate u normalu. Budite strpljivi jer je drugi deo maja za vas izuzetno povoljan. Mesec maj će biti uz otežane pregovore, ali svakako treba da budete strpljivi do druge polovine meseca.

Ljubav – Prolazite kroz proces emotivnih promena. Učite nove lekcije u ljubavi i shvatate šta su prave vrednosti. U ljubavi će vam biti izuzetno važna prijateljska podrška. Nije isključeno da ćete tokom meseca obnoviti kontake sa jednom osobom. Možda se to čak pretvori u nešto više od druženja.

Zdravlje – Slabije.

 

DEVICA

Posao – Merkur u Biku vam odgovara početkom meseca, pa ćete usavršavati svoj znanje, a i početi da razmišljate o inostranstvu. Pošto će u maju Venera biti retrogradna, treba da se pripremite za troškove. Mesec maj nije povoljan za novac. Situacija na poslu će oscilirati od problema u komunikaciji, do problema sa finansijama.

Ljubav – Sredinom meseca Mars ulazi u Ribe, pa ćete biti netrpeljivi prema partneru. Svaka sitnica će vas izbacivati iz takta, pa su moguće krize. Ako ste u braku, nemojte partneru da zamerate svaku sitnicu. Pojačane tenzije od sredine meseca u ljubavi.

Zdravlje – Osetljivo.

Foto: Pixabay

VAGA

Posao – Sve što želite da inicirate na poslu treba da radite u prvom delu meseca, jer kada 13.maja krene retrogradna Venera, vaše šanse za uspeh u karijeri će biti umanjene. Uvidećete da će vam se planovi pokvariti, a imaćete i rasprave oko finansija. Moguće je da planirate putovanje koje će morati da se odloži. Kvarenje planova će vas izbaciti iz koloseka.

Ljubav – U toku maja partner će vas opterećivati svojim problemima sa posla. Imaćete dovoljno svojih briga, a i vratićete se u prošlost. Imate neke emocije iz prošlosti koje vas opterećuju. Razmišljaćete da obnoviti kontakt sa jednom osobom.

Zdravlje – Dobro.

 

ŠKORPIJA

Posao – Početak meseca će vam teško pasti jer radite sa minimum energije i sve vam deluje otežano i komplikovano. Potrebno je da sačekate sredinu meseca sa važnim odlukama jer će se situacija tada okrenuti u vašu korist. Treba da vodite računa ukoliko imate poslovnog partnera, jer neće biti načisto o čemu se tu radi. Budite strpljivi prve dane meseca maja.

Ljubav – U vaš život vraća se neko iz prošlosti! To može biti Bik. Blizanac ili Vaga. Neko želi da se pomirite i sada će vam to jasno dati do znanja. Moguće je obnavljanje stare romanse. Neko na koga ste zaboraviti probudiće u vama snažna osećanja.

Zdravlje – Bolje.

 

STRELAC

Posao – Početnom meseca neće biti kriza, bićete odlično organizovani i sve će se polako vraćati u normalu. Na poslu će početi dinamičniji period od sredine meseca kada možete da očekujete da će neko vaš rad staviti na test. Bićete pod tenzijom i imaćete česte sukobe sa autoritetom. Očekujte više rasprava i trošenja energije na gluposti.

Ljubav – Pošto Venera ide unazad, očekuje vas povratak stare ljubavi. Moguće je da ćete obnoviti romansu sa nekim iz prošlosti. Vratiće vam se neka stara osećanja koja ste mislili da više nemate. Ono što će biti zanimljivo jeste to da ćete imati više od jednog izbora u ljubavi. Očekuje vas nalet osoba koje žele da se vide sa vama.

Zdravlje – Solidno.

Foto: Pixabay

JARAC

Posao – Mesec maj je dinamičan za posao, ali treba da se pripremite za retrogradnu Veneru koja će vam doneti usporavanje planova. To znači i nerazumevanje povodom ciljeva, pa ne treba da očekujete racionalne pregovore. Od sredine meseca zbog Marsa u Ribama bićete oštriji u komunikaciji sa okruženjem, jer ćete imati manjak strpljenja za ispade. Iako ćete od sredine meseca ići korak napred, nazad dva, nećete odustati od svojih zacrtanih ciljeva.

Ljubav – Venera ide unazad, pa se to odražava negativno i na situaciju u ljubavi. Partner će početi da vam prebacuje kako previše radite ili ne provodite dovoljno vremena zajedno. Bićete razapeti između posla i emocija, a javljaće vam se osoba iz prošlosti. Vreme je da poravnate računa sa nekim bivšim partnerom.

Zdravlje – Dobro.

 

VODOLIJA

Posao – Prvi deo maja ćete biti pod tenzijom i primetićete da vas sve nervira. Ljutićete se i za najmanju sitnicu i najbolje je da probate da ne ulazite u konflikte. Vi ste znak koji trpi najveće promene. Vi ste trenutno gospodar svoje sudbine i potrebno je da menjate celokupan način na koji ste dosad funkcionisali. Pojedine Vodolije će se preseliti.

Ljubav – Planete u petom polju donose vam burna dešavanja u ljubavi. Imaćete više susreta ali biti u čudnoj fazi kada vas ništa ne drži trajno. Nikako da se ustalite u emtoivnom smislu. Jedan Blizanac iz prošlosti će želeti da razgovara sa vama.

Zdravlje – Slabo.

 

RIBE

Posao – Prvi dani meseca biće važni za komuniakciju i pregovore. To će vas opterećivati ali ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve do sredine meseca. Prva polovina maja je generalno bolja za vas nego druga, ali od sredine meseca treba da se pripremite za stres. Planete u četvrtom polju u Blizancima nagoveštavaju promenu boravka ili čak preseljenje. Takva promena će vam teško pasti u tokom maja.

Ljubav – Situacija u ljubavi će biti promenljiva i očekujte česte nepsorazume u komunikaciji. Govorićete jedno, a partner će vas razmueti drugo. Zbog toga ćete u drugom delu maja imati krizu koja može da donese ozbiljan krah ili raskid. Potrebno je racionalno da sagledate osobu koju volite.

Zdravlje – Osetljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija