• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2020

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 5. MAJ! Blizancima preti RASKID DUŽE VEZE, dok će Jarac IMATI PROBLEM SA AUTORITETOM!

Horoskop

HOROSKOP ZA UTORAK 5. MAJ! Blizancima preti RASKID DUŽE VEZE, dok će Jarac IMATI PROBLEM SA AUTORITETOM!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u polju ljubavi, posla i zdravlja...

OVAN
LJUBAV: Partner će imati velika očekivanja, zbog čega ćete imati problema u ovoj sferi. POSAO: Mogući nesporazumi sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Prehlada.

BIK
LJUBAV: Bogat društveni život doneće vam prilike za ljubav. Iskoristite ih. POSAO: Bez nekih većih promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

BLIZANCI
LJUBAV: Vrlo turbulentan period. Moguća je svađa sa partnerom, pa raskid. POSAO: Možda ćete imati nekih pravnih problema. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Shutterstock

RAK
LJUBAV: Današnji dan nije povoljan za ljubav. Sačekajte bolji period. POSAO: Mogući su logistički i administrativni problemi. Impulsivno ćete ulagati i trošiti. ZDRAVLJE: Prehlada.

LAV
LJUBAV: Dan za uživanje u ljubavi jer vam je zagarantovan sklad i zadovoljstvo. POSAO: Danas ćete biti vrlo kreativni, što će povoljno uticati na ovu sferu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA
LJUBAV: Harmonija u odnosu, a ako ste sami, verovatno nećete imati značajnih prilika za ljubav. POSAO: Problemi u komunikaciji sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VAGA
LJUBAV: Sva otvorena pitanja koja postoje u vašem ljubavnom životu razrešiće se u ovom periodu. POSAO: Moguće su greške, a i neka šteta napravljena zbog nepažnje. ZDRAVLJE: Slabo.

ŠKORPION
LJUBAV: Vaše šale će možda postati previše grube, što će, umesto da zasmeje, naljutiti partnera. POSAO: Moguće je neslaganje sa podređenima. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

Foto: Shutterstock

STRELAC
LJUBAV: Neće vam biti teško da nađete nekoga ko će vaš privući jer ćete biti okruženi privlačnim osobama. POSAO: Imaćete problema na poslu. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

JARAC
LJUBAV: Vaš sarkazam će biti naglašeniji nego inače, zbog čega će vas partner verovatno izbegavati. POSAO: Imaćete problema sa nadređenima. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VODOLIJA
LJUBAV: Ušli ste u period u kome ćete imati problema da uspostavite vezu sa bilo kim ili da održite postojeći odnos. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Slabo.

RIBE
LJUBAV: Vi ste senzitivna osoba, zbog čega vam treba neko ko je obziran. POSAO: Uspeh u oblasti zabave, sporta i obrazovanja, kao i kreativnog rada. ZDRAVLJE: Solidno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Džet set

Srbija