• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.05.2020

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 7. MAJ: BIK će naći novu ljubav na poslu, BLIZANCI će profitirati od porodičnog biznisa!

Horoskop

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 7. MAJ: BIK će naći novu ljubav na poslu, BLIZANCI će profitirati od porodičnog biznisa!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u polju ljubavi, posla i zdravlja...

OVAN
LJUBAV: Zabavljaćete se, a dok to budete radili, neko će vas osvojiti. POSAO: Moguće je da ćete biti primorani da radite u paru. Vi se, inače, najbolje osećate kao lider. ZDRAVLJE: Povrede.


BIK
LJUBAV: Moguće je da ćete naći ljubav na radnom mestu. POSAO: Sjajan dan za posao jer ćete imati sreće u karijeri i biti zadovoljni svojim statusom. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI
LJUBAV: Pratiće vas povoljne okolnosti u ljubavnom životu, mada se neće desiti ništa od prevelikog značaja. POSAO: Moguća dobit od porodičnog biznisa. ZDRAVLJE: Slabo.

RAK
LJUBAV: Disharmoničan odnos sa partnerom i teško povezivanje sa bilo kim ko vas interesuje. POSAO: Doživećete neke izazove u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Vrlo ste vitalni.
 

Foto: Pixabay

LAV
LJUBAV: Bićete okruženi osobama koje su suviše skoncentrisane na rad i životne obaveze da bi bile otvorene za ljubav. POSAO: Poboljšanje u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Nalazite se u povoljnom periodu za ljubav i započinjanje veze. POSAO: Moguć uspeh ako se bavite kreativnim radom i umetnošću. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VAGA
LJUBAV: Nalazite se u blago povoljnom periodu za ljubav - ne očekujte epohalne događaje. POSAO: Desiće se promene u ovoj sferi, bilo da ih želite ili ne. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPION
LJUBAV: Uživaćete u harmoniji, ali to sve može da bude zasenjeno nekim problemima iz drugih sfera. POSAO: Imaćete utisak da neko sabotira vaše ideje. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je blago poboljšanje u sferi odnosa. POSAO: Bićete na dobrom glasu i vrlo traženi u poslu kojim se bavite. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama i povredama.

JARAC
LJUBAV: Bićete zainteresovani za fizički kontakt sa nekim, ali ne toliko i za ozbiljnu vezu sa tom osobom. POSAO: Uspeh u bavljenju preduzetništvom. ZDRAVLJE: Slabije.

Foto: Poxabay

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati nekog ko je stariji, čija inteligencija će vas zadiviti i osvojiti. POSAO: Povoljna situacija na planu karijere. ZDRAVLJE: Više se odmarajte se.

RIBE
LJUBAV: Bićete raspoloženi za platonsku ljubav, da budete u društvu nekoga s kim je lepo razgovarati. POSAO: Ulagaćete dosta energije u posao. ZDRAVLJE: Promenljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija