• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.05.2020

07:00

HOROSKOP ZA 16. MAJ! Blizanci - bićete ZABRINUTI zbog jedne stvari, a ovom znaku se sprema BOGATSTVO I NOVA LJUBAV

Horoskop

HOROSKOP ZA 16. MAJ! Blizanci - bićete ZABRINUTI zbog jedne stvari, a ovom znaku se sprema BOGATSTVO I NOVA LJUBAV

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

LJUBAV: Iako nemate mnogo vremena za ljubav, moguć je fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Isti trend se nastavlja, bez promena. ZDRAVLJE: Čuvajte grlo.

BIK

LJUBAV: Imaćete nove i uzbudljive prilike za ljubav, a ako ste u vezi, biće vam lako da uspostavite harmoniju. POSAO: Uspeh ako se bavite ekonomijom ili pravom. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete izuzetnu sreću u ljubavi. POSAO: Mogući administrativni problemi i neko kašnjenje u tokovima novca, zbog čega ćete biti zabrinuti. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

RAK

LJUBAV: Dobra komunikacija sa svima koji su vam bitni. Imaćete sreću da budete u društvu sjajnih osoba. POSAO: Vaša poslovna situacija počeće da se popravlja. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV

LJUBAV: Bićete vrlo skoncentrisani na ljubav, ali neće biti dobrih prilika. POSAO: Mogući su problemi administrativne ili logističke prirode. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati nekog ko je poznat ili vrlo bogat i biti zadivljeni, iako vas takve stvari obično ne impresioniraju. POSAO: Doživećete blokadu. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

VAGA

LJUBAV: U ovom periodu ste pozitivniji nego inače, što će se vašem partneru dopasti. POSAO: Moguće je neracionalno raspolaganje novcem. ZDRAVLJE: Prevelik apetit.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vrlo ste upadljivi u ovom periodu, a uspeh će vas učiniti jako popularnim među osobama suprotnog pola. POSAO: Sreća u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Bićete optimistični i puni entuzijazma, što će samo još uvećati vašu privlačnost. POSAO: Moguće je da ćete dobiti veću sumu novca. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

JARAC

LJUBAV: Sreća, partner će biti raspoložen za ljubav. POSAO: Možete dobiti finansijsku infuziju ili ponudu za posao, pogotovo ako se bavite intelektualnim radom. ZDRAVLJE: Bez promene.

VODOLIJA

LJUBAV: Ući ćete u novu fazu, možda napravite neku promenu. POSAO: Moguće je da ćete imati nekih problema sa podređenima i svima koji nešto rade za vas. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RIBE

LJUBAV: Imaćete prilike da upoznate više privlačnih osoba, ali nećete imati utisak da je bilo koja za vas. POSAO: Bez promena, ali trenutni trend je pozitivan. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija