• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2020

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 8. JUNA: Jarčevima neočekivani NOVČANI DOBITAK, Blizanci preuveličavaju PROBLEME NA POSLU, a Ovnovima sledi VAŽAN RAZGOVOR!

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 8. JUNA: Jarčevima neočekivani NOVČANI DOBITAK, Blizanci preuveličavaju PROBLEME NA POSLU, a Ovnovima sledi VAŽAN RAZGOVOR!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Mars u aspektu sa Neptunom donosi vam konfuznu nedelju u kojoj treba da vodite računa da vas neko ne prevari. Pravićete izuzetno loše procene, a bićete ubeđeni da je sve u redu. Imate manjak samopouzdanja ali ne želite to da pokažete pred drugima.

Ljubav - Zbog retrogradne Venere imate priliku da popravite odnos sa osobom koja vam je bila važna u prošlosti. To može biti važan razgovor ili pomirenje. Takođe, vreme je da oprostite jednoj osobi iz prošlosti.

Zdravlje - Psihosomatski problemi.

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN! Retrogradni Merkur nam donosi MUKE - Vage mogu da očekuju PREVARU NA POSLU, Blizanci žale zbog ODLUKE U PROŠLOSTI, a Bikovi i Device ne treba da POTPISUJU UGOVORE!

BIK

Posao - Retrogradna Venera pravi vam finansijske probleme. Na poslu ćete uporno pokušavati da realizujete neki plan, a to neće ići tako kako ste zamislili. Merkur u Raku donosi vam pojačanu komunikaciju i kraća putovanja. Očekuju vas novi pregovori.

Ljubav - Mars u aspektu sa Neptunom donosi vam emotivna razočarenja. Saznaćete veovatno nešto što vam ne odgovara i to preko prijatelja. U ovom periodu snažno idealizujete osobe do kojih vam je stalo.

Zdravlje - Nestabilno.

Foto: Pixabay

BLIZANCI

Posao  - Merkur u drugom polju donosi vam dobru nedelju za finansije. I generalno treba da iskoristite period do 18. juna, kako biste realizovali obaveze koje će iza tog datuma krenuti da se odlažu. Mars u Ribama doživljavate kao da vas neko napada na poslu, a verovatno mnogo toga preuveličavate.

Ljubav - Zbog retrogradne Venere ste nostalgični. Imate neke neraščišćene odnose koje treba da rešite sa osobom iz prošlosti. Idete unazad, umesto unapred.

Zdravlje - Manjak energije.

 

RAK

Posao - Merkur u vašem znaku ukazuje da je pred vama nedelja značajnih odluka. Očekuje vas pojačana komunikacija i kraća putovanja. Bićete bolje organizovani i u prilici da posavetujete nekoga. Imate priliku da potpišete važan ugovor.

Ljubav - Sve odluke koje sada donosite su pod uticajem vaših emocija. U vama se mnogo toga dešava, a ne želite o tome da razgovarate. Muči vas odnos sa jednom osobom iz prošlosti.

Zdravlje - Dobro.

OVO JE NAJIRITANTNIJI znak u horoskopu! Njihove "tužne priče" čuli ste milion puta!

LAV

Posao - Retrogradan Saturn vraća vas na neku staru situaciju na poslu. Imaćete opet dilemu oko nečega što se dešavalo u prošlosti. Merkur jeste u Raku ali vam donosi dodatni priliv novca! Moguće je da ćete imati komplikacije oko nasledstva.

Ljubav - Saturn u Vodoliji donosi vam zahlađenje u partnerskim odnosima. Rešavate probleme koji datiraju iz prošlosti. Flertovaćete sa osobom koja vam je prijatelj. Obnavljate kontake sa ljudima koje niste videli nekoliko godina.

Zdravlje - Solidno.

Foto: Pixabay

DEVICA

Posao - Zbog Merkura u Raku ste druželjubivi i dobro raspoloženi. Retrogradna Venera pruža vam priliku da dobijete neku dugo očekivanu zaradu od posla. Ukoliko sarađujete sa Ribama i Ovnovima, odnos će biti otežan.

Ljubav - Mars i Neptun upozoravaju vas da ne verujete u sve što čujete. Ukoliko ste u braku, shvatićete da ste imali neku veliku iluziju o osobi koju volite.

Zdravlje - Pospanost.

 

VAGA

Posao - Glavna briga u ovom periodu vam je novac. Treba da se čuvate lažnih obežanja! Sve što vam neko obećava ići će u potpuno drugačijem smeru nego što ste očekivali. Dobra nedelja za bavljenje pitanjem nasledstva.

Ljubav - Nedelja koja dolazi je burna za ljubav, jer ćete shvatiti da ste imali pogrešne pretpostavke o partneru. Otkrićete neku istinu koja vam verovatno neće odgovarati. Čuvajte se laži i prevara.

Zdravlje - Promenljivo.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJA

Posao - Mars i Neptun donose vam nedelju sa neobičnim događajima. Veoma ste inspirativni i dobićete nove ideje, ali treba da se čuvate iluzija. Jedna osoba sa kojom ste ranije sarađivali pokušaće da vas ubedi da se vratite na stari posao.

Ljubav - Zbog retrogradne Venere u osmom, dobili ste poziv iz prošlosti i moguće je da obnovite stare strasti. Osetićete snažnu privlačnost prema osobi koju niste videli godinama.

Zdravlje - Prehlade.

RETROGRADNA VENERA DO 25. JUNA! Evo šta čeka koji horoskopski znak!

STRELAC

Posao - Zbog Marsa u Ribama radite sa manjkom energije. Sve vas zamara i najradije biste ostali kod kuće. Prinuđeni ste da komunicirate sa raznim ljudima, pa čak i sa onima sa kojima ste nekada sarađivali. Ovo je period za obnavljanje kontakata.

Ljubav - Imate priliku da popravite odnos koji vam je bio bitan u prošlosti. Međutim, zbog Marsa u Ribama, veoma ste osetljivi i lako vas je uvreditii. Nemojte da shvatate sve lično.

Zdravlje - Slabo.

 

JARAC

Posao - Dobru poziciju Merkura treba da iskoristite da pošaljete zahteve ili dogovorite nešto što vam je važno. Ukoliko to ne uradite ove nedelje, sledeće će ići teže. Moguć je neočekivani novčani dobitak.

Ljubav  - Ovo je period u kojem možete da isplanirate putovanje sa osobom do koje vam je stalo. Takođe, komunikacije će biti bolja. Jedan Rak će pokušati da vas kontaktira.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

Posao - Merkur u šestom polju donosi vam pomak na poslu. Pozitivne vesti tokom nedelje! Uspećete bolje da se organizujete, a čekaju vas lepe vesti. Ono što je bitno, jeste da treba da izbegavate da ulažete ili pozajmljujete novac.

Ljubav - Sa partnerom ste u boljim odnosima, ali povremeno niste sigurni u svoja osećanja. Partner tera po svom, a vama se to pomalo ne dopada. Imaćete nova poznanstva na mestima javnog tipa.

Zdravlje - Dobro.

 

RIBE

Posao - Mars u asepktu sa Neptunom donosi vam neobičnu nedelju u kojoj ništa neće biti onako kako vam je delovalo da jeste. Čuvajte se lažnih obećanja i nepristojih ponuda na poslu. Jedna osoba u vašem orkuženju se trudi da vas obmane. Kreativni ste i treba tu energiju da usmerite na prvi način.

Ljubav - Merkru u Rkau vam donosi bolje odnose sa voljenom osobom. Partner će biti emotivniji i romantičniji. Ukoliko ste slobodni, sledi vam novo poznanstvo.

Zdravlje - Manjak energije.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN! Retrogradni Merkur nam donosi MUKE - Vage mogu da očekuju PREVARU NA POSLU, Blizanci žale zbog ODLUKE U PROŠLOSTI, a Bikovi i Device ne treba da POTPISUJU UGOVORE!
Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN! Retrogradni Merkur nam donosi MUKE - Vage mogu da očekuju PREVARU NA POSLU, Blizanci žale zbog ODLUKE U PROŠLOSTI, a Bikovi i Device ne treba da POTPISUJU UGOVORE!

Mesec jun koji je pred nama je pun izazova, jer su retrogradni Saturn, Jupiter, Venera, a od 18. juna pridružiće im se i Merkur, što govori da se vraćamo na nešto bitno iz prošlosti. Zbog ovakvog položaja planeta imaćemo utisak da ne idemo napred, nego nazad i mnogi znakovi će nastojati da poprave nešto što im je bilo važno u prošlosti. To je ujedno i prilika da dobijemo nešto što smo zaslužili

24.05.2020

07:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija