• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.06.2020

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 5. JUN: BIKA će mučiti stomačne tegobe, BLIZANCE očekuju uzbudljive promene na polju ljubavi!

Horoskop

HOROSKOP ZA PETAK 5. JUN: BIKA će mučiti stomačne tegobe, BLIZANCE očekuju uzbudljive promene na polju ljubavi!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN
LJUBAV: Ne očekujte da se danas desi nešto novo ili uzbudljivo. POSAO: Uspeh u sferi zabave, umetnosti i uopšte kreativnom radu koji ima veze sa lepotom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Imaćete i više prilika za ljubav nego što želite i zbog toga ćete biti na slatkim "mukama". POSAO: Možete dobiti dobru ideju koja će vas možda i proslaviti. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: pexels.com

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete puni nade i vere u svetlu budućnost, jer će se dešavati uzbudljive stvari. POSAO: Možda ćete okušati sreću u svetu sporta ili zabave. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK
LJUBAV: Doživećete izvestan napredak u ovoj sferi. POSAO: Intelektualni rad ili rad u inostranstvu, kao i rad za inostranu firmu. ZDRAVLJE: Osetljivo, moguće stomačne tegobe.

LAV
LJUBAV: Bićete prijateljski nastrojeni i raspoloženi za ljubav. Gde god da se pojavite, srešćete nekoga kome ćete se dopasti. POSAO: Moguć je uspeh u sferi nekretnina. ZDRAVLJE: Alergije.

DEVICA
LJUBAV: Bićete neodlučni, jer ćete dobiti više primamljivih ponuda ili prilika. Svima ste neodoljivi ovih dana. POSAO: Radićete više i napornije od bilo koga drugog. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA
LJUBAV: Osetićete optimizam zbog nešto povoljnijih okolnosti koje će vas pratiti. POSAO: Moguće je da ćete dobiti novac i profitirati od onoga čime se bavite. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: pexels.com

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete nestrpljivi da doživite novu ljubav jer osećate da ja vreme za to. POSAO: Nemojte praviti promene pod uticajem trenutnog lošeg raspoloženja. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

STRELAC
LJUBAV: Bićete zadovoljni svojim ljubavnim životom. POSAO: Imaćete dobar dan na poslu i uspostavićete zdrav balans između rada i zabave. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Srešćete nekoga s kim ćete imati osećaj bliskosti od prvog trenutka. POSAO: Radni elan će vam biti na visokom nivou, ali mogući su manji problemi na radnom mestu. ZDRAVLJE: Povrede.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da ćete danas trpeti zbog nestabilnosti u odnosu ili nemogućnosti da realizujete prilike koje se nude. POSAO: Problem sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Imaćete priliku da ostvarite fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Poboljšanje u sferi finansija, ali bez obzira na to budite vrlo ekonomični. ZDRAVLJE: Solidno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija