• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2020

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 8. DO 15 JUNA: Rakovima DOBRE VESTI, Strelčevima BRIGE ZBOG POSLA, a ovaj znak će neko PREVARITI ZA PARE!

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 8. DO 15 JUNA: Rakovima DOBRE VESTI, Strelčevima BRIGE ZBOG POSLA, a ovaj znak će neko PREVARITI ZA PARE!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji

OVAN

Posao - Nedelja koja je pred vama je puna pogrešnih zaključaka. Vi ste u fazi kada želite da verujete ljudima kojima ne biste trebali. Sve će vam delovati bolje nego što jeste. Najbitnije je da vas neko ne nagovori na pogrešnu odluku.

Ljubav - Ovo je nedelja važnih razgovora. Obnovili ste kontakt sa osobom iz prošlosti, a moguće je da ćete saznati za neke laži. Probajte da budete iskreni. Pojačana razmena poruka i flert.

Zdravlje - Problemi sa spavanjem.

RETROGRADNA VENERA DO 25. JUNA! Evo šta čeka koji horoskopski znak!

BIK

Posao - Retrogradna Venera donosi vam finansijske i poslovne probleme. Realizacija planova se odlaže, a vi imate utisak kao da gubite vreme. Potrebno je da ostanete suzdržani jer će to da potraje do 25. juna. Čuvajte se neiskrenih prijatelja i obećanja.

Ljubav - Ovo je nedelja puna zabluda i nalazite se u čudnom periodu kada je u pitanju odnos sa osobom koja vam je prijatelj. Ne znate koja je jasna granica između prijateljstva i ljubavi.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Pixabay

BLIZANCI

Posao - Mars i Neptun u desetom polju donsi vam komplikacije na poslu. Na sve to terate inat i pravite pogrešne procene. Imate probleme sa autoritetom i ovo je vaša lična borba sa samim sobom.

Ljubav  - Zbog retrogradne Venere živite u prošlosti i želite da ispravite neke stvari koje ste trebali pre nekoliko godina. Moguća je druga šansa za ljubav. Javiće vam se osobe koje ste odavno zaboravili.

Zdravlje - Manjak energije.

 

RAK

Posao - Zbog Merkura u prvom polju do kraja nedelje imate priliku da čujete dobre vesti i završite papirologiju. Imaćete veliku moć ubeđivanja i možete da očekujete dobre pregovore. Lako ćete ubediti druge u svoje stavove. Čuvajte se lažnih prijatelja.

Ljubav - Venera u polju tajni stvara vam konfuznu situaciju, pa imate emotivne oscilacije. Intenzivno razmišljate o osobi iz prošlosti. Moguće je da ta osoba nije slobodna. Niste spremni otvoreno da priznate svoja osećanja.

Zdravlje - Dobro.

NIKAKO BEZ SE*SA! Oni najteže izdržavaju apstinenciju! Postaju dezorijentisani, nasilni, nametljivi...

LAV

Posao - Retrogradan Saturn donosi vam čišćenje na poslu, pa je sigurno da se stvari slažu na svoje mesto. Koliko god vam se promene činile čudne, na kraju ćete ustanoviti da su bile neophodne. Iskoristite odličnu nedelju za finansije, jer sledeća neće biti takva.

Ljubav - Očekivali ste više od odnosa sa jednom osobom koja vam je prijatelj. Mešate ljubav i prijateljstvo i ne znate kako da se postavite. Ukoliko ste u braku, vaš odnos trpi zbog posla.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Pixabay

DEVICA

Posao - Dobra pozicija Merkura donosi vam kreativnu nedelju koju treba da iskoristite za realizaciju planova. Preko prijatelja ćete čuti odlične vesti. Jedan Rak će vas obradovati. Ukoliko sarađujete sa Ribama, imaćete konflikte usled nerazumevanja.

Ljubav - Trenutno niste u poziciji da procenite osobu koju volite. Zbog toga ćete partnera sve češće optuživati za greške. Napeta nedelja sa nepovoljnih razgovorima. Izbegnite rasprave ako ikako možete.

Zdravlje - Manje energije.

 

VAGA

Posao - Mars i Venera u lošem aspektu donose vam konflikte na poslu, pa ćete često biti u situaciji da neko kritikuje vaš rad. Imaćete potrebu sve da menjate, a nije pravi trenutak. Ovo je nedelja konfuznih dešavanja i loših procena.

Ljubav - Mars i Venera donose vam emotivnu krizu. Vi ste okrenuti ka prošlosti i brine vas odnosa sa jednom osobom koju niste preboleli. Budite mudri i ne donosite odluke zbog kojih biste moglu da se pokajete.

Zdravlje - Slabo.

 

ŠKORPIJA

Posao - Mars i Neptun donosi vam obmane i razočarenja na poslu. Nažalost ćete biti prinuđeni jasno da vidite saradnike onakvi kakvi jesu i to vam se neće dopasti.Ukoliko imate poslovnog partnera, odnos će biti otežan do 25. juna.

Ljubav  - Imate čudan odnos sa jednom osobom vodenog znaka. Imate snažna osećanja prema nekome koga znate duže vremena, ali je period turbulentan pa nijedan odnos nije lak. Ukoliko ste u braku, saznaćete da vas je partner slagao.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: Pixabay

STRELAC

Posao - Zbog retrogradne Venere imate utisak da nazadujete na poslu, a prilično ste iscrpljeni. Imate energije da završite samo osnovne obaveze. Muče vas razne brige, ali ovaj krizni period će tokom juna proći.

Ljubav - Odnos sa voljenom osobom je bolji, iako imate da rešite neke probleme iz prošlosti. Neko će se trudite da bude emotivan prema vama. Ukoliko ste singl, započećete romansu iz strasti.

Zdravlje - Slabo. Umor.

 

JARAC

Posao - Mars i Neptun u Ribama donose vam nedelju nejasnih razgovora. Nikako nećete moći da se objasnite sa ljudima iz okruženja, pa treba da vodite računa da ne doneste pogrešnu odluku. Budite oprezni u saobraćaju.

Ljubav - Odnos sa partnerom je bolji i ovo je nedelja u kojoj treba da porazgovarate sa osobom do koje vam je stalo. Ukoliko ste slobodni, jedna mlađa osoba će vas šarmirati i vama će se to dopasti.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

Posao - Zbog uticaja Saturna sve vam ide otežano. Međutim, treba da iskoristite još uvek dobar položaj Merkura da poboljšate situaciju na poslu. Vama se mnogo toga menja i moguća je promena posla.

Ljubav - Loši aspekti Sunca donose vam teške reči sa osobom koju volite. Zbog nerazumevanja i prenagljenih reakcija možete da imate krizu u ljubavi. Oprezno sa iznošenjem zaključaka.

Zdravlje - Slabo.

 

RIBE

Posao - Mars i Neptun stavljaju vas u izazovne situacije u kojima ste prinuđeni da sagledate realnost. U danima koji dolaze uvidećete da ništa nije bilo onako kako vam se činilo. Očekuju vas finansijski problemi i čuvajte se prevara.

Ljubav - Odlična je nedelja za nova poznanstva. Problem jer jedino što ste vi emotivno rasejani, pa niste sigurni u svoja osećanja. Jedan Rak će probati da vas šarmira.

Zdravlje - Lošije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN! Retrogradni Merkur nam donosi MUKE - Vage mogu da očekuju PREVARU NA POSLU, Blizanci žale zbog ODLUKE U PROŠLOSTI, a Bikovi i Device ne treba da POTPISUJU UGOVORE!
Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN! Retrogradni Merkur nam donosi MUKE - Vage mogu da očekuju PREVARU NA POSLU, Blizanci žale zbog ODLUKE U PROŠLOSTI, a Bikovi i Device ne treba da POTPISUJU UGOVORE!

Mesec jun koji je pred nama je pun izazova, jer su retrogradni Saturn, Jupiter, Venera, a od 18. juna pridružiće im se i Merkur, što govori da se vraćamo na nešto bitno iz prošlosti. Zbog ovakvog položaja planeta imaćemo utisak da ne idemo napred, nego nazad i mnogi znakovi će nastojati da poprave nešto što im je bilo važno u prošlosti. To je ujedno i prilika da dobijemo nešto što smo zaslužili

24.05.2020

07:00

sledeća vest

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

Ministar Gašić nakon svečanosti: Srbija ceni ljude koji ulažu u svoje znanje da bi bolje služili otadžbini!
Društvo

Ministar Gašić nakon svečanosti: Srbija ceni ljude koji ulažu u svoje znanje da bi bolje služili otadžbini!

Izaslanik predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, ministar odbrane Bratislav Gašić, prisustvovao je danas svečanosti povodom završetka školovanja 13. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane (VSBO) i oficira 67. klase Generalštabnog usavršavanja (GŠU) Škole nacionalne odbrane "Vojvoda Radomir Putnik" i tom prilikom je poručio da Srbija visoko ceni vredne i motivisane ljude koji ulažu u svoje znanje i obrazovanje da bi svojoj otadžbini služili bolje i marljivije, saopštilo je Ministarstvo odbrane

05.07.2024

15:50

" Odbrana Srbije zadatak svih nas": Svečanost povodom završetka školovanja 13. klase VSBO i oficira 67. klase
Društvo

" Odbrana Srbije zadatak svih nas": Svečanost povodom završetka školovanja 13. klase VSBO i oficira 67. klase

Izaslanik predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića ministar odbrane Bratislav Gašić, prisustvovao je danas, u Domu Narodne skupštine, svečanosti povodom završetka školovanja 13. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane i oficira 67. klase Generalštabnog usavršavanja Škole nacionalne odbrane „Vojvoda Radomir Putnik“.

05.07.2024

15:10

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija