• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.06.2020

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 8. JUN! VAGE pazite šta jedete, RAKOVI imaćete probleme pravne prirode!

Horoskop

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 8. JUN! VAGE pazite šta jedete, RAKOVI imaćete probleme pravne prirode!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav, i to verovatno sa nekim s kim imate profesionalan odnos. POSAO: Lako ćete obavljati sve obaveze. ZDRAVLJE: Loše varenje.

BIK

LJUBAV: Moguća je nestabilnost i promena u sferi ljubavnih odnosa. POSAO: U ovoj sferi će se otvoriti neke nove mogućnosti. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete prilike da izađete i zabavite se. Ipak, neće vam uspeti da ostvarite odnos sa osobom koja vam se sviđa. POSAO: Moguće su promene. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

RAK

LJUBAV: Danas će vam biti bitnije prijateljstvo od ljubavi. POSAO: Imaćete problema administrativne ili pravne prirode. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

Foto: Pixabay

LAV

LJUBAV: Vrlo ste društveni u ovom periodu, što pozitivno utiče na vaš ljubavni život. POSAO: Danas će i vaša velika kreativnost doći do izražaja. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Sjajan dan za to da ga provedete u društvu bliskih osoba. POSAO: Nemojte rizikovati jer vam se taj rizik neće isplatiti. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati više zanimljivih osoba, što će uneti nestabilnost u vaš ljubavni život. POSAO: Bez promena u sferi posla. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

ŠKORPION

LJUBAV: Ovo je dobro vreme za to da pokrenete razgovor o odnosu i budućnosti. POSAO: Uspeh u sferi bankarstva i manipulacije tuđim novcem. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC

LJUBAV: Ovo je dobar dan za one koji žele da ozakone svoju vezu ili da pokrenu razgovor na tu temu. POSAO: Imaćete problema u međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Pixabay

JARAC

LJUBAV: Danas ćete biti skloni tome da se povlačite od sveta i osamljujete. POSAO: Moraćete da se posvetite dodatnim obavezama. ZDRAVLJE: Trebalo bi da se čuvate prehlade.

VODOLIJA

LJUBAV: Niste raspoloženi za to da budete u vezi, više vam odgovara pozicija slobodnog strelca. POSAO: Mogući su pravni problemi. ZDRAVLJE: Glavobolja.

RIBE

LJUBAV: Vodite računa da se ne predstavljate u nerealno dobrom svetlu. POSAO: Usmerenost pažnje na partnerske poslove i pravna pitanja. ZDRAVLJE: Osetljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija