• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily Mail

15.07.2020

14:30

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE MAGNET ZA PARE! Najviše puta je osvojio u IGRAMA NA SREĆU!

Horoskop

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE MAGNET ZA PARE! Najviše puta je osvojio u IGRAMA NA SREĆU!

Podeli vest

Da li ste među njima?

Igrate igre na sreću, a nikad ništa ne dobijete?

Možda krivca možete pronaći u horoskopu! Naime, Daily Mail objavio je ko su najsrećniji horoskopski znakovi kad je reč o pitanju igre na sreću.

Na prvom se mestu nalaze Ribe koje su tokom prošle godine osvojile više dobitaka na lutriji od ijednog drugog znaka. Oni rođeni između 19. februara i 20. marta osvojili su 11,6% svih dobitaka na lutriji.

Foto: Pixabay

Odmah iza Riba nalaze se Blizanci, a igrači ovog horoskopskog znaka osvojili su 9,9% dobitaka, a jedan posto manje ima Devica s 8,9% i Vodolija s 8,5%

Najnesrećniji horoskopski znak je Strelac jer je samo šest posto pripadnika tog horoskopskog znaka osvojilo jackpot na lutriji. Zvaničnica australijske lutrije Loren Kuni rekla je da bi bilo zanimljivo videti hoće li se nastaviti ovakav trend – Na Ribe se uvek gleda kao na velikodušne i suosećajne, s dubokim osećajem ljubaznosti i samilosti.

Foto: Pixabay

Bilo bi zanimljivo videti šta se dogodilo s njihovim dobitkom na lutriji, odnosno jesu li ga podelili s najbližima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija