• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.07.2020

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 16. JUL: BLIZANCI da se pripaze JEDNE OPASNE STVARI, a VAGE danas imaju SJAJNU PRILIKU ZA OVO!

Horoskop

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 16. JUL: BLIZANCI da se pripaze JEDNE OPASNE STVARI, a VAGE danas imaju SJAJNU PRILIKU ZA OVO!

Podeli vest

Pročitajte šta vas očekuje u današnjem horoskopu...

OVAN
LJUBAV: Imaćete priliku da provedete lepe trenutke sa izabranom osobom. POSAO: Moguće izvesno pogoršanje u sferi finansija. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

BIK
LJUBAV: Moglo bi se desiti nešto iznenadno što će zauvek promeniti vaš život. POSAO: Imaćete ogromnu ambiciju i volju da postignete nešto veliko u karijeri. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

BLIZANCI
LJUBAV: Mogli biste nekoga tako zaludeti da počne da vas proganja. POSAO: Moguće je da nećete imati posla ili ćete ga imati previše. ZDRAVLJE: Infekcija respiratornih organa.

Foto: Shutterstock

RAK
LJUBAV: Osećaćete se emotivno ispražnjeno, zbog čega danas nećete imati snage da napravite pozitivnu promenu u ovoj sferi. POSAO: Moguć finansijski gubitak. ZDRAVLJE: Gastritis.

LAV
LJUBAV: Može vas zainteresovati neko iz kruga vaših prijatelja. POSAO: Mešanje posla i zadovoljstva će vam napraviti problem. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

DEVICA
LJUBAV: Neće vas interesovati zabavljanje, već da nađete nekoga s kim možete da ostvarite ozbiljnu vezu. POSAO: Imaćete umanjen obim posla, pa ćete brinuti. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Ako ste sami, znajte da danas imate šanse da nađete nekoga zanimljivog. POSAO: Moguće je da ćete se baviti nekim kreativnim radom. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Ovo nije vreme za ljubav, ali u vašem slučaju može da bude vreme za strast. POSAO: Možete potpisati neki bitan ugovor. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama i povredama.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da ćete imati značajan susret sa nekim ko je stariji od vas. POSAO: Oprezno rukujte novcem jer vam trenutno ne ide najbolje. ZDRAVLJE: Umor.

Foto: Shutterstock

JARAC
LJUBAV: Ovo nije dan kada ćete naći ljubav jer je najverovatnije nećete ni tražiti. POSAO: Razmišljaćete o započinjanju privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA
LJUBAV: Ako ste u vezi, partner će vam pomoći da prebrodite težak period. POSAO: Ne očekujte uspeh, ali napor koji ulažete će se isplatiti u budućnosti. ZDRAVLJE: Odmarajte se.

RIBE
LJUBAV: Mogući su sukobi i svađe sa partnerom. Izabrana osoba neće biti raspoložena za vezu. POSAO: Stagnacija kada su finansije u pitanju. ZDRAVLJE: Grlobolja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija