• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr

02.08.2020

18:00

IMAJU NAJSLABIJI KARAKTER! Ova TRI horoskopska znaka LAKO ODUSTAJU od svega!

Horoskop

IMAJU NAJSLABIJI KARAKTER! Ova TRI horoskopska znaka LAKO ODUSTAJU od svega!

Podeli vest

Da li ste vi među njima?

I dok su nečija snaga volje i upornost vredni divljenja, ovi horoskopski znaci aplaudiranje na svoj račun retko čuju.

Svi imamo onu prijateljicu koja nam kaže da je od danas na dijeti i onda je nakon nekoliko sati vidimo s čokoladom u ruci.

Postoji velika mogućnost da je rođena u jednom od sledeća tri horoskopska znaka, koji su poznati po odustajanju.

Foto: Shutterstock

Vaga

Vage vole da žive u svojoj zoni komfora. Svako izlaženje iz nje njima se nimalo ne dopada, stoga su sklone vrlo brzo da odustanu od svega novog što započnu. Ponekad će se radije zadržati na poslu koji im donosi manje, a koji rade već automatski, nego da napreduju u nekim novim izazovima koji će od njih iziskivati trud i predanost.

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 10. AVGUSTA: Device u središtu AFERE, Ovnovima IZNENADNE promene na POSLU, a ovaj znak će se PROLEPŠATI!

 

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca su često prilično neozbiljne. Ako ih nešto ne zabavlja, one će od toga bez ikakve griže savesti odustati. Zbog svog vedrog i simpatičnog duha skloni su nagovaranju drugih osoba da obave njihov posao umesto njih što smatraju svojevrsnim uspehom jer nisu morali da se trude, nego su mogli da se bave nečim što im je interesantnije.

Foto: Shutterstock

Ribe

Iako na početku budu izuzetno zainteresovane za neku odluku, cilj ili projekt, kada vide da stvari nisu baš tako jednostavne razočaraju se i odustanu. Ribe imaju izuzetno slabu snagu volje i teško im je da bude dosledne u bilo čemu. Uspešne Ribe su vrlo verovatno one koje su iza sebe imale podršku jednog od znakova čija je snaga volje dovoljna i za dvoje, poput Lavova, Vodolija ili Bikova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vaga

pre 3 godine

Koga vodolijina snaga volje da vodi kad one u svemu vide pare.Bikovi takodje.Vaga je i te kako odlucna u bitnim stvarima cak vise nego bilo koji znak.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija