• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2020

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 17. AVGUSTA: Blizance očekuje VAŽAN POZIV, Jarčevima BLOKADA NA POSLU, Ovnovi pred PUCANJEM, a ovaj znak DOMINIRA!

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 17. AVGUSTA: Blizance očekuje VAŽAN POZIV, Jarčevima BLOKADA NA POSLU, Ovnovi pred PUCANJEM, a ovaj znak DOMINIRA!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Pred vama je nedelja prelomnih odluka! Sve što budete sada odlučivali, snažno će uticati na vaš život i posao. Pod uticajem Marsa osećate snažan pritisak i taj teret nosite i na poslu. Pokušajte da se suzdržite od pogrešnih odluka. Potreban vam je racionalan savet.

Ljubav - Ukoliko ste u vezi, pod uticajem Venere iz Raka partner će očekivati više da pokazujete svoja osećanja. Ukoliko ste slobodni, sledi vam poznanstvo preko interneta.

Zdravlje - Slabo.

 

BIK

Posao  - Venera je ušla u vaše treće polje, pa vam sledi dobra nedelja za pregovore i potpisivanje ugovora. Moguć je iznenadni novčani dobitak. Dobićete novu ponudu za saradnju od Raka. Nedelja koja dolazi je dobra za rizik.

Ljubav - Venera je u Raku, vi ste emotivniji, ali nerazumevanje i dalje traje. Vaš partner ima probleme o kojima ne želi da razgovara. Ukoliko imate Ovna, problemi će biti intenzivniji. Očekujete da dobijete više ljubavi u odnosu.

Zdravlje - Dobro.

MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST! Venera ulazi u Raka - VREME JE ZA ROMANTIKU! Jarčevima ŠOK PROMENE na poslu, Lavovi imaju TAJNU SIMPATIJU, a ovaj znak će čuti ODLIČNE VESTI!

BLIZANCI

Posao - Merkur u Lavu čini vas odsečnim i beskompromisnim. Ne  želite da prihvatite bilo kakve savete u vezi sa poslom ili bilo kojom drugom odlukom. Pravite planove koji se kvare, ali ćete biti uporni da istrajete u svojim ciljevima. Očekujte važan poziv u toku nedelje!

Ljubav - Partner će vam stalno prebacivati da ne može da izađe na kraj sa vama jer ne želite da odstupite od svojih stavova. Probajte da buzdete razumniji. Očekuje vas pojačano dopisivanje sa osobama koje volite.

Zdravlje - Bolovi u leđima.

Foto: pexels.com

RAK

Posao - Venera ulazi u vaš znak, pa ćete imati veliku podršku prijatelja u svakom pogledu. Iako imate probleme na poslu, Bikovi i Vage će vam biti odlična podrška. Imaćete probleme sa Ovnovima. Odlična je nedelja za dodatnu zaradu.

Ljubav - Vi ste se prolepšali i to se primećuje! Pravi ste mamac za osobe suprotnog pola. Nije isključeno da uletite u romansu iz strasti. Neki pripanici vašeg znaka će se zaljubiti.

Zdravlje - Manjak energije i stres.

 

LAV

Posao - Ovo je vaša nedelja! Imate dovoljno energije da prevaziđete sve prepreke. Sada je dobar momenat za pregovore o unapređenju na poslu. Moguće je putovanje u inostranstvo.

Ljubav - Ovo nije najbolji period za ljubav, jer vam se događaju poznanstva koja ne traju. Srećete ljude koji se pojavljuju i nestaju, pa takvi odnosi nemaju perspektivu. Ukoliko ste u braku, imaćete tajnu simpatiju.

Zdravlje - Odlično.

 

Foto: pexels.com

DEVICA

Posao - Zbog Uranovih aspekata posao vam je stresan i najradije biste voleli da se oslobodite svih obaveza. Taman kada budete mislili da sve ide po planu, neke okolnosti će vas iznenaditi. Merkur u Lavu u polju tajni umanjuje vašu energiju, pa ste u prilici da saznate mnoge poslovne tajne.

Ljubav - Imaće lep odnos sa partnerom, pre svega prijateljski. Ukoliko ste slobodni, jedan osoba vam se predstavlja kao prijatelj, a želi nešto više od vas. Moguća je romansa iz prijateljstva.

Zdravlje - Dobro.

 

ČEKA IH PRSTEN! Ova 4 horoskopska znaka će IZGOVORITI "DA" DO KRAJA 2020. GODINE! Svadba na POMOLU

VAGA

Posao - Venera vam donosi izenadne, dobre vesti na poslu. Odlično ćete sarađivati sa Rakovima. Međutim, nikako da naučite lekciju da ostavite osećanja po strani. Sve što se dešava na poslu doživljavate kao lični neuspeh. Ne budite prestrogi prema sebi.

Ljubav - Vi ste emotvni i osetljivi, a osoba do koje vam je stalo je impuslivna i bezobzirna. Ovaj period donosi probleme u ljubavi i pojačane svađe. Ono što sada očekujete od partnera verovatno ne možete da dobijete. Ukoliko imate Ovna, biće problema.

Zdravlje - Osetljivo.

 

Foto: pexels.com

ŠKORPIJA

Posao - Mars u šestom polju donosi vam promene na poslu. Imaćete problem da pronađete zajednički jezik sa osobama sa kojima sarađujete. Očekuju vas nesporazumi sa Ovnovima i Lavovima. Budite oprezni šta kome govorite.

Ljubav - Očekuje vas iznenadno poznanstvo sa osobom vodenog znaka. To je moguće čak i preko društvenih mreža . Ukoluko ste u vezi, najviše bi vam prijalo putovanje.

Zdravlje - Osetljivo.

 

STRELAC

Posao - Prvi dani nedelje vam donose dobre vesti na poslu. Čućete lepe vesti od jednog Raka. Imate nedovoljno energije da prevaziđete sve prepreke. Vi radite na tome da dobijete novac koji vam pripada na poslu, ali to ide sporije i prolongiraće se do kraja godine.

Ljubav - Jedan Lav ili Ovan će pokušati da vas šarmiraju. Postoji jedna osoba koja treba da se vrati sa puta, a planira da se vidi sa vama. Sledi vam pojačana komunikacija preko interneta.

Zdravlje - Odlično.

 

Foto: pexels.com

JARAC

Posao - Mars i Saturn vam blokiraju inicijativu, pa imate utisak da su vam vezane ruke, ne samo na poslu, nego i na drugim poljima. Na Raka možete da se odlonite na poslu. U fazi ste kada su vam nužno potrebne promene, a ne znate koja je prava odluka.

Ljubav - Sledi vam više romantičnih susreta tokom nedelje. Ukoliko ste slobodni, jedna osoba će želeti bolje da vas upozna. Vaša rezervisanost se vidi na prvi pogled, pa bi bilo najbolje da spustite gard.

Zdravlje - Slabo.

 

VODOLIJA

Posao - Zbog ulaska Venere u Raka prijatnije ćete se osećati na poslu. Ono što će vam stvarati probleme jesu pregovori zbog kojih ćete se nervirati. Nećete moći da sakrijete stavove o bilo čemu i zbog toga ćete ulaziti u konflikte.

Ljubav - Partner ima svoje zahteve koje očekuje da ispunite. Moguć je flert na poslu sa osobom vodenog znaka. Ukoliko ste u braku, smatraćete da partner vrši preveliki pritisak na vas.

Zdravlje  - Dobro. Oprez u saobraćaju.

 

 

RIBE

Posao - Konstalacija planeta ukazuje da ste na poslu oslonjeni na osobe za koje mislite da su vam prijatelji, a situacija je potpuno drugačija. U ovom periodu "padaju maske" i tačno ćete jasno videti ko vam je činio usluge, a ko bio lažni prijatelj ili partner u poslu.

Ljubav   - Ukoliko ste u vezi sa Lavom, imaćete zategnute odnose jer ništa ne ide po planu. Ako ste slobodni, jedan osoba sa posla će flertovati sa vama. Moguć je izalazak na mesto javnog tipa.

Zdravlje - Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Vladan Milojević: Dobra provera za nas!
Crvena zvezda

Vladan Milojević: Dobra provera za nas!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede nad Sočijem (2:0), na startu turnira u Sankt Peterburgu, da je atmosfera u ekipi porodična i da će ekipa biti još bolja kako vreme bude odmicalo.

05.07.2024

17:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija