• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.09.2020

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 2. SEPTEMBAR: Ovnovi, budite na oprezu zbog jedne VEOMA VAŽNE STVARI, Devicama sledi iznenađenje iz prošlosti

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 2. SEPTEMBAR: Ovnovi, budite na oprezu zbog jedne VEOMA VAŽNE STVARI, Devicama sledi iznenađenje iz prošlosti

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN 
LJUBAV: Vaše raspoloženje je splasnulo, ali srećom partner neće imati velika očekivanja. POSAO: Ako radite u sferi finansija, budite vrlo oprezni. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

BIK
LJUBAV: Nemojte imati prevelika očekivanja jer se najverovatnije ništa bitno neće desiti. POSAO: Doživećete manje pozitivne promene. ZDRAVLJE: Moguće su povrede.

BLIZANCI 
LJUBAV: Bićete skloni flertu s kolegama i ljudima s kojima dolazite u profesionalni kontakt. POSAO: Možete imati problema s nadređenima. ZDRAVLJE: Atletsko stopalo.

RAK
LJUBAV: Partner je nešto lošije volje i zbog toga može doći do izvesnih problema u odnosu. POSAO: Moguć je blagi napredak u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.

LAV 
LJUBAV: Ako vam partner priredi bilo kakvo pozitivno iznenađenje, bićete zadovoljni. POSAO: Dešavanja u privatnom životu će vas omesti u poslu. ZDRAVLJE: Bol u leđima.

Foto: Shutterstock

DEVICA 
LJUBAV: Imaćete prilike da obnovite staru ljubav ili ćete razviti romantična osećanja prema nekom koga dugo poznajete. POSAO: Solidna situacija na poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA 
LJUBAV: Moguć je fizički kontakt s nekim, ali ljubav će vam izmicati. POSAO: U ovom periodu ste vrlo kreativni, zbog čega možete postići izvestan uspeh. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION 
LJUBAV: Može se desiti da se situacija u vašem ljubavnom životu zakomplikuje zbog vašeg lošeg raspoloženja. POSAO: Problemi s nadređenima. ZDRAVLJE: Slabo.

STRELAC 
LJUBAV: Moguć kontakt s nekim ko vam se dopada ili novo poznanstvo. POSAO: Problemi u privatnom biznisu i nepredviđeni troškovi. ZDRAVLJE: Sklonost povredama.

Foto: Shutterstock

JARAC
LJUBAV: Emocionalna osetljivost partnera i prevelika očekivanja mogu dovesti do problema u odnosu. POSAO: Mogući su finansijski problemi. ZDRAVLJE: Solidno. 

VODOLIJA 
LJUBAV: Moguće je romantično putovanje sa izabranom osobom. POSAO: Povoljan period za kreativan rad. Iskoristite ga. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

RIBE 
LJUBAV: Solidno slaganje sa izabranom osobom, ali faliće vam ljubavne magije. POSAO: Dobit od pružanja bilo koje vrste usluga. ZDRAVLJE: Sklonost prehladi.

Bonus video

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Vodolije treba da se čuvaju lopova, Lav je postao štednjiv, a evo ko ne treba da ulaže novac do kraja godine!

ČETA KONJANIKA - PONOS SRPSKE POLICIJE! Tvin u poseti 3. bataljonu policijske brigade!

ALO, IDIOTE, GLEDAJ U RETROVIZOR! Nije Ferrari za svakoga, stvarno!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija