• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pinkvilla/informer.rs

20.09.2020

10:01

ZGAZIĆE VAS KAO BUBAŠVABU! Oni pobeđuju u svakoj svađi, ne kačite se sa njima!

Horoskop

ZGAZIĆE VAS KAO BUBAŠVABU! Oni pobeđuju u svakoj svađi, ne kačite se sa njima!

Podeli vest

Neki horoskopski znaci bolje od drugih znaju kako da se izbore za sebe. Tu prednjače vatreni znaci, a evo zašto nikako ne bi trebalo da se nadate pobedi kada uđete sa njima u raspravu...

Ovan

Ovnovi su poznati po tome što su agresivni i strastveni, tako da su uvek "spremni za rat". Ponekad, čak i nakon što shvate da nisu u pravu, njihova priroda im ne dozvoljava da se predaju.

SATIMA sam napolju SEDELA, PLAKALA i PUŠILA! Slavna pevačica otvoreno o psihičkim problemima!
 

Loša strana Ovna je to što umeju često da izgube živce kad im stvari iz prve ne polaze za rukom. Bez obzira na to koliko je logičan vaš argument, ako uđete u prepirku sa Ovnom, dobre su šanse da ćete vi na kraju odustati.

Foto: Shutterstock

Lav

Najdominantniji znak zodijaka. Lavovi sve vide i sve znaju, a čak i kad nije tako, njihovo samopouzdanje govori drugačije. Dakle, kada se svađate sa nekim Lavom, očekujte da imaju "punu fasciklu" informacija koje mogu i hoće da iskoriste protiv vas.

CEO ŽIVOT SA OVIM ČOVEKOM? Pa, ne znam... 5 znakova da NISTE SPREMNI za ozbiljnu vezu!



Strelac

Kao i druga dva vatrena znaka, ni Strelci nikada ne gube. Svaka svađa sa Strelcem je od samog starta osuđena na propast, jer, mada nisu glasni u iznošenju argumenata, dovoljno su uporni i strpljivi da ponavljaju jedno te isto sve dok vas ne "dotuku".

O muškarcima rođenim u ovom znaku, a koji su najgori u krevetu čitajte OVDE.

A o znakovima kojima oktobar potpuno menja život čitajte OVDE.

Bonus video

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Ovnovi su u finansijskoj krizi, Vage neodlučnost skupo košta, a ovaj znak će ako rizikuje zaraditi dodatni novac!

EKSPLOZIJA SEROTONINA NA TRGU REPUBLIKE! Počeo drugi festival slatkiša u Beogradu!

SPECIJALNA EMISIJA “ŽENE BEZ TAJNI” SA BRANKOM VESELINOVIĆ!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marakana

pre 3 godine

Bila sam svedok, odnosno nas desetak svadje lava i škorpije, majko mila, to treba videti i snimati, vatra i voda, znam da je škorpija bezobrazna, agresivna, zlopamtilo, i svašta nešto, ali lav koji je umislio da je bog, da je najpamtniji i da je vodja svim znacima nije ustuknuo otrovnoj škorpiji i moram priznati da umalo nije došlo do tuče, ali zato što je to škorpija htela...lav je to hteo da završ rečima i vredjanjem a ovaj batinama!

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija