• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2020

07:45

ASTRO ALARM! Oktobar donosi ŠOKANTNE PROMENE ovim znacima! Ovnovi pred NERVNIM SLOMOM, retrogradni Merkur URNIŠE Blizance i Device, a evo ko ima TAJNU LJUBAV!

Horoskop

ASTRO ALARM! Oktobar donosi ŠOKANTNE PROMENE ovim znacima! Ovnovi pred NERVNIM SLOMOM, retrogradni Merkur URNIŠE Blizance i Device, a evo ko ima TAJNU LJUBAV!

Podeli vest

Astrološki gledano, oktobar je u znaku velikih promena, naročito kada se uzme u obzir da je Mars retrogradan, ali i Merkur koji kreće nazadno 14. oktobra, uz loše aspekte sa planetama iz Jarca. Psihološki gledano, zbog punog Meseca u Ovnu večeras u 23:05h svi znaci će burno reagovati na sve što im se dešava u životu, a ključna reč je samokontrola

Zbog jakog uticaja Marsa i punog Meseca u Ovnu najbitnije je da ne napravimo potez zbog kojeg bismo kasnije mogli da se kajemo. Suzdržanost nam neće biti jača strana, a sve neizgovorena reči konačno će isplivati na površinu.

Pun Mesec u Ovnu donosi frustracije, nezadovoljstvo i potrebu za svađom. Emotivno gledano, svako od nas će imati ličnu krizu, koju ukoliko ne uspemo da iskontrolišemo, imaćemo problema tokom čitavog oktobra. Odluke koje sada donosimo snažno će uticati na ono što će se događati do kraja godine.

Foto: Pixabay

OVAN - Vama je najteže! Retrogradan Mars i pun Mesec u vašem znaku ukazuju da vam je potrebna ozbiljna psihološka pomoć da prebrodite period kroz koji prolazite. Ne donosite važne odluke, budite strpljivi, koliko god vam to sada teško zvuči! 

BIK - Ulazak Venere u Devici donosi vam novu šansu za ljubav! Ovo je prilika da nadoknadite izgubljeno vreme i više da se zabavljate na mestima javnog tipa. Osetićete veliki nalet kreativnosti.

BLIZANCI - Važno upozorenje! Do 14. oktobra treba da poboljšate situaciju na poslu jer će iza tog datuma to biti praktično nemoguće! Ne očekujte realizaciju planova u drugom delu meseca.

RAK - Mars iz Ovna donosi vam komplikacije na poslu. Ne očekujte miran mesec jer ćete nastaviti da se borite sa vetrenjačama.  Moguća je promena radnog mesta

LAV - Tokom oktobra ćete imati priliku da zaradite dodatni novac, ali ćete isto tako morati da odložite planirano putovanje. Oktobar je mesec u kojem ćete pojačano komunicirati sa ljudima iz okruženja. Ukoliko ste vozač, budite oprezni u saobraćaju.

Foto: Pixabay

DEVICA - Oktobar je kod vas u znaku finansija i flerta! Ali sve to u prvoj polovini meseca! Nemojte previše da se opuštate jer će drugi deo meseca biti komplikovaniji i usporeniji za realizaciju bilo kakvih planova.

VAGA - Venera u Devici donosi vam misterioznu ljubav i zanimljive susrete. Sa druge strane, ukoliko ste u braku očekujte otvorene konfrontacije i nikada veću krizu partnersku. Ukoliko imate Ovna, treba da se naoružate strpljenjem.

ŠKORPIJA - Retrogradan Mars vam ne prija na poslu, pa sve odlažete i nije vam lako. Osetljivi ste i svaki savet doživljavaćete kao kritiku. Osetićete emocije prema osobi sa kojom se družite, tako da romansa može da se rodi iz prijateljstva. 

STRELAC - Vaša najveća briga su finansije. Tokom druge polovine oktobra saznaćete da imate tajne neprijatelje na poslu. Neko nije iskren prema vama i to je verovatno jedna Škorpija. Očekujte usporavanje planova u vezi sa jednim partnerskim odnosom. Dobar je mesec za renoviranje stana.

JARAC - Vama je baš kao i Ovnovima teško. Prolazite kroz proces ličnih promena i to se privodi kraju do decembra. Naravno, mnogo je lakše reći, nego preživeti loše periode, ali imajte u vidu da je to prolazni ciklus. Imaćete porodične probleme tokom oktobra. Ali ćete dobiti priliku za jedno lepo putovanje.

VODOLIJA - Ostanite mirni! Zbog Marsa u Ovnu ste mnogo oštri i ne birate reči kada se obraćate ljudima do kojih vam je stalo. Mesec oktobar je dobar za rešavanje pitanja nasledstva, ali to morte da radite do 14. oktobra.

RIBE  - Oktobar vam donosi nesnosne rasprave oko novca! Moguće je da će vas neko izraditi za veći novac i to će vas povrediti. Vodite računa kakve poslove sklapate sa Ovnovima. Pun Mesec večeras je okidač za nešto što ćete saznati u vezi sa novcem


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

NOVI CIKLUS PROGRAMA „ZAJEDNICI ZAJEDNO": NIS će sa 144,5 miliona dinara podržati projekte „zelene" energije u lokalnim zajednicama
Društvo

NOVI CIKLUS PROGRAMA „ZAJEDNICI ZAJEDNO": NIS će sa 144,5 miliona dinara podržati projekte „zelene" energije u lokalnim zajednicama

Kompanija NIS raspisala je konkurs u okviru svog programa društvene odgovornosti „Zajednici zajedno" za finansiranje projekata u ključnim lokalnim samoupravama u kojima posluje. Fokus ovogodišnjeg ciklusa je ulaganje u oblast obnovljivih izvora energije, a NIS će u podršku projektima iz ove oblasti uložiti 144,5 miliona dinara.

08.07.2024

15:28

TV

Francuskoj se ne piše dobro! Makron trikom uspeo da privuče građane na svoju stranu!
Live TV

Francuskoj se ne piše dobro! Makron trikom uspeo da privuče građane na svoju stranu!

Ko će zaista povesti Francusku? Po svemu sudeći, niko neće moći da računa na podršku onog drugog. O izborima u Francuskoj u emisiji "Info dan" govorili su novinar iz Pariza Saša Pešić i politikolog Vladimir Kljajić. Uživo u program javio se i Milutin Ilić, izvršni direktor Instituta Geopolitikon, koji je komentarisao situaciju u Francuskoj nakon drugog kruga izbora.

08.07.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve pršti između srpske lepotice i Slovenca! Olga i Oblak zaljubljeni do ušiju! (FOTO)
Showtime

Sve pršti između srpske lepotice i Slovenca! Olga i Oblak zaljubljeni do ušiju! (FOTO)

Srpska teniserka Olga Danilović (23) poražena je u prvom kolu ovogodišnjeg Vimbldona, dok je njen dečko, sjajni slovenački golman Jan Oblak (31), eliminisan sa Evropskog prvenstva u fudbalu nakon poraza od Portugala posle penala u osmini finala. Zaljbljeni golupčići sada vidaju jedno drugom rane i uživaju u ljubavi koju se ne libe da pokažu na društvenim mrežama.

08.07.2024

15:09

Planeta

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!
TOTALNA ESKALACIJA

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas, nakon sastanka sa poljskim premijerom Donaldom Tuskom u Varšavi, da Kijev očekuje konkretne korake svojih zapadnih partnera da ojača svoju protivvazdušnu odbranu i zaštiti svoj energetski sektor tokom samita NATO ove nedelje. Ova vest dolazi nakon razornog udara ruskih snaga na gradove širom Ukrajine, prilikom čega je poginulo najmanje 29 ljudi.

08.07.2024

16:40

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija