• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2020

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 16.  NOVEMBRA: Strelčevi vode bitku oko PARA, Vage prolaze kroz LJUBAVNI BRODOLOM, a ovaj znak će OSTVARITI SVOJE SNOVE!

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 16. NOVEMBRA: Strelčevi vode bitku oko PARA, Vage prolaze kroz LJUBAVNI BRODOLOM, a ovaj znak će OSTVARITI SVOJE SNOVE!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde na polju finansija...

OVAN

Posao - Retrogradni Mars konačno kreće napred, pa ćete se pomeriti sa mrtve tačke! Međutim, imate velika finansijska očekivanja, koja neće biti ostvarena. Smatrate da se mnogo više trudite nego što vidite rezultata. Najbolje bi bilo da sačekate bolji momenat za inicijativu.

Ljubav - Pratner je u fazi kada vam zamera za sve greške. Takođe, prolazite kroz emotivnu krizu jer želite više vremena za sebe, a partner će vas optužiti da ste distancirani.

Zdravlje - Osetljivo.

 

 

BIK

Posao - Venera u lošim aspektima donosi vam stresnu nedelju na poslu. Sve ćete doživljavati lično, a ne znate kako da promenite loše stvari. Mnogi pripadnici vašeg znaka žele da menjaju posao, ali sada nije pravi trenutak. Finansijski nije stabilna nedelja.

Ljubav - Neko do koga vam je stalo je veoma impulsivan i prilazi kroz težak period. Ne nadajte se lakom rešenju, jer i vi i partner imate briga. Nemojte da prenosite poslovne partnera na partnera.

Zdravlje - Lošije.

 

BLIZANCI

Posao - Tokom naredne nedelje ćete isključivo biti fokusirani na posao. Uz to možete da očekujete i novu poslovnu šansu. Radićete više stvari istovremeno, a i bolje ćete biti organizovani. Konačno bolja prilika za poslovne aktivnosti.

Ljubav - Posao vam bolje ide nego ljubav. Međutim, važno je sa shvatite da je vreme da ozbiljno porazgovarate sa partnerom o problemima koji vas muče. Ukoliko ste slobodni, ostvarićete zanimljivu komunikaciju sa jednom osobom koju poznajete preko posla.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Pixabay

RAK

Posao - Konačno pomak i to na finansijskom planu! Na poslu je vreme da pregovarate u svoju korist. Sada je mnogo bolji momenat da zahtevate neke bolje uslove iako će mnogi problemi da ostanu nerešeni do kraja godine. Koliko god bili strpljivi, jedna osoba će se truditi da pronađe razlog za svađu.

Ljubav - Odnos sa jednom osobom napreduje i novembar je bolji za početak romanse nego oktobar. Imaćete zanimljivu komunikaciju sa jednom osobom vodenog znaka.

Zdravlje - Bolje.

 

LAV

Posao - Iako ste u povučenoj fazi, dobru poziciju Sunca možete da iskoristite bolje da se organizujete, pa čak i od kuće. Ukoliko imate mogućnost da radite od kuće, to će biti veoma produktivna nedelja. Škoprija će vam dati zanimljiv poslovni predlog.

Ljubav - Iako imate učestalu komunikaciju sa jednom osobom, dolazi do pogrešnog razumevanja, pa se brzo hladite. U ovom periodu je važno šta vam nako govori jer lako možete da se ohladite.

Zdravlje - Bolje.

 

DEVICA

Posao - Merkur ulazi u treće polje u Škorpiju, pa ćete biti u situaciji da imate neobične razgovore i saznate mnoge stvari koje niste znali. Ovo je nedelja vesti i otežanih razgovora koji vam baš neće prijati. Nije dobra sedmica za potpisivanje ugovora.

Ljubav - Partner se trudi da vas razume, ali ste počeli jedno da pričate, a drugo da radite. Rasejani ste, pa se to odražava i na vaš odnos. U fazi ste kada vam prija bilo kakvo dopisivanje i flert preko poruka.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Pixabay

VAGA

Posao - Sunce u drugom polju donosi vam dobru ponudu za novac i to preko prijatelja. Jedna Škorpija će vas obradovati predlogom. Venera u lošem aspketu doprinosi da ste prilično nezadovoljni poslednjih dana, pa povremeno imate utisak da su svi protiv vas.

Ljubav - U ljubavi prolazite kroz krizu. Imate potrebu da budete na distanci, pa osoba kojoj je stalo do vas vidi da ste se ohladili. Mnogo toga vam smeta i potrebno je da ostavite prošlost iza sebe.

Zdravlje - Slabije.

 

 

ŠKORPIJA

Posao - Sunce u vašem znaku donosi vam uspeh na poslu! To su dobre ponude i protekcija da dobijete nešto više od drugih. Na lak način ćete ostvariti svoje ciljeve. Iskoristite nedelju koja je pred vama da ostvarite svoje snove!

Ljubav - Na poslu vam ide bolje, nego u ljubavi. Osoba koja vam je privlačna krije neku tajnu i vi ćete to i saznati. Nije dobar momenat da ulazite u sumnjive veze koje vam ne odgovaraju.

Zdravlje - Stabilnije.

 

STRELAC

Posao- Finansije su vam prioritet i to ne krijete. Imate velika očekivanja od jednog susreta preko prijatelja. Vodite računa kome poklanjate poverenje. To sigurno nije Vaga. Treba da verujete Lavovima i Škorpijama . Više ćete imati podršku od nekoga za koga uopšte niste očekivali.

Ljubav - Imaćete susrte sa jednom osobom na mestu zatvorenog tipa. Privlače vas misteriozne osobe koje kriju neku tajnu. To nije dobra opcija. Vodite računa da vas neko ne obmane.

Zdravlje - Dobro.

Foto: pexels.com

 

JARAC

Posao – Imate velika očekivanja od osoba koje su vam prijatelji i sve nade ste položili na to. Odnosno, očekujete da vam jedna osoba učini uslugu za posao. To je vrlo izvesno u nedelji koja dolazi i to od jedne Škorpije ili Lava. Neko će vas pogurati u pravom smeru.

Ljubav – Ukoliko vam se dopada osoba sa posla, treba da znate da nije najbolji momenat za početak romanse. Ukoliko vam je Vaga bliska, imaćete veoma komplikovan odnos.

Zdravlje – Slabije.

 

VODOLIJA

Posao – Polako ali sigurno, gubite strpljenje na svim poljima i to postaje vdiljivo. Imate priliku da sklopite novo poslovno partnerstvo, ukoliko ne budete brzopleti. Mnogo toga zavisi od vas u ovom periodu. Povoljna nedelja za zaradu novca.

Ljubav - Partner će vam biti velika podrška oko posla u ovom periodu. Privlače vas ambiciozne i ostvarene osobe u životu. Ukoliko ste slobodni, preko poslovnih kontakata ćete upoznati jednu zanimljivu osobu.

Zdarvlje – Stres i umor su vam najveći problemi.

Foto: Pixabay

RIBE

Posao – Imate mogućnost da pretvorite svoje snove u javu. Tako je dobar kretivan period pred vama da bi bilo glupo da ne predstavite svoje ideje o poslu, koje mogu da vas odvedu korak dalje. Još uvek niste zadovoljni finansijama.

Ljubav – Merkur ulazi u Škorpiju, pa ćete početi da otkrivate razne stvari o osobi koja vam je draga. To mogu biti neke tajne ili skriveni detalji koji vam se baš neće dopasti.

Zdravlje – Odlično.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija