• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.12.2020

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 1. DECEMBAR: Ovaj znak očekuje VELIKI USPEH, a BLIZANCI će imati probleme s novcem!

Horoskop

HOROSKOP ZA UTORAK 1. DECEMBAR: Ovaj znak očekuje VELIKI USPEH, a BLIZANCI će imati probleme s novcem!

Podeli vest

Saznajte šta vam horoskop danas poručuje. Svaki horoskopski znak analizirali smo u tri sfere - posao, zdravlje i ljubav. Proverite šta vam dan donosi...

OVAN 
LJUBAV: Moguće je neslaganje u odnosu zbog vašeg temperamenta i ćudljivosti. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa trgovinom i tehnološkim novinama. ZDRAVLJE: Povrede.

BIK
LJUBAV: Mogući su nesporazumi i problemi zbog nestabilnosti odnosa, pogotovo ako ste od skoro u vezi. POSAO: Bićete preopterećeni poslom. ZDRAVLJE: Sporo varenje.

BLIZANCI
LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim radite ili imate profesionalan odnos. Zbog toga ćete biti primorani na tajnost. POSAO: Problemi i blokada u tokovima novca. ZDRAVLJE: Prehlada.

RAK 
LJUBAV: Želećete da se na neki način osigurate da ne biste bili povređeni, zbog čega ćete forsirati stvari. POSAO: Sumnjaćete u svoje sposobnosti jer ćete se suočiti sa izazovom. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Shutterstock

LAV 
LJUBAV: Dobra komunikacija s partnerom ili bilo kim ko vam se dopada, ali nećete imati stabilnost u ljubavnom životu. POSAO: U ovom periodu vam se razuman rizik može isplatiti. ZDRAVLJE: Osetljivo.

DEVICA 
LJUBAV: Ništa novo se neće desiti. Moguće je da ćete se osećati zaglavljeno u vezi u kojoj niste srećni. POSAO: Trpećete zbog nepoštenja osoba koje su iznad vas na hijerarhijskoj lestvici. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

VAGA 
LJUBAV: Odnos na granici ljubavi i prijateljstva. Možda ćete se osećati frustrirano zbog onoga što se dešava u ljubavnom životu. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION 
LJUBAV: Bićete isuviše zainteresovani za to ko ima moć u odnosu da bi taj odnos mogao biti srećan. POSAO: Finansijske brige i  nestabilnost u toj sferi. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

STRELAC 
LJUBAV: Manje ćete brinuti o ljubavnom životu, a više o drugim sferama. POSAO: Mnogo ste ambiciozniji nego što delujete. Vaša inteligencija će danas doći do izražaja. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC 
LJUBAV: Moguće je da ćete imati problema u ljubavi, jer će se prošlost isprečiti između vas i izabrane osobe. POSAO: Nema promena, sve će teći utvrđenim tokom. ZDRAVLJE: Grlobolja.

VODOLIJA 
LJUBAV: Biće vam teško da uživate u životu i ljubavi, zbog čega bi i vaš ljubavni odnos mogao trpeti. POSAO: Uvećan obim posla, pogotovo onima koji se bave trgovinom. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE 
LJUBAV: Moguće je da ćete se nesrećno zaljubiti ili će egzistencijalni problemi imati negativan uticaj na ljubavni život. POSAO: Nećete imati sreće sa osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Problemi s bubrezima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija