• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2020

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 5. DECEMBAR - OVNOVE očekuje nova ljubavna romansa, dok OVE znakove očekuje finansijska kriza!

Horoskop

HOROSKOP ZA SUBOTU 5. DECEMBAR - OVNOVE očekuje nova ljubavna romansa, dok OVE znakove očekuje finansijska kriza!

Podeli vest

Saznajte šta vam horoskop danas poručuje. Svaki horoskopski znak analizirali smo u tri sfere - posao, zdravlje i ljubav. Proverite šta vam dan donosi...

OVAN 
LJUBAV: Uspostavićete kontakt s nekim novim, ali vaša zainteresovanost biće kratkotrajna. POSAO: Vaša poslovna situacija će se donekle popraviti. ZDRAVLJE: Solidno, ali moguće su povrede.

BIK 
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko nije pristupačan ili će vaš odnos postati nestabilan. POSAO: Vaša vrednost će biti prepoznata u sferi kreativnog izražavanja. ZDRAVLJE: Vrlo ste vitalni.

BLIZANCI 
LJUBAV: Možete se nesrećno zaljubiti u nekoga s kim radite ili s kim ćete se upoznati preko posla. POSAO: Nema bitnih dešavanja u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Pixabay

RAK
LJUBAV: Shvatićete da ne možete dobiti ono što želite, već se morate zadovoljiti onim što imate ili onim što se nudi. POSAO: Moguće je da ćete potpisati bitan ugovor ili postići dogovor. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV 
LJUBAV: Dobra komunikacija sa svima pa i osobom koja vam se dopada ili s partnerom. POSAO: Radni elan će vam biti na visokom nivou i zbog toga ćete postići izvestan uspeh. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Trenutno se malo toga dešava u vašem ljubavnom životu. Neće biti prilike za ljubav. POSAO: Moguće kašnjenje novčanih sredstava koja očekujete. ZDRAVLJE: Slabo.

VAGA
LJUBAV: Moguće promene i izvesni problemi u sferi ljubavi zbog lošeg ponašanja partnera ili lošeg izbora. POSAO: Blokada posla i problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Alergija.

Foto: Pixabay

ŠKORPION 
LJUBAV: Bićete privlačni i primećeni. Nemojte dozvoliti da prošlost negativno utiče na vašu sadašnjost. POSAO: Povoljan dan za pravljenje dugoročnih planova. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC 
LJUBAV: Moguće je da ćete naići na otpor porodice ili okoline kada je u pitanju vaš izbor partnera. POSAO: Blago poboljšanje finansijske situacije. ZDRAVLJE: Loš imunitet.

JARAC
LJUBAV: Bićete preplavljeni sumnjama. Problemi u ljubavi prouzrokovani ljubomorom. POSAO: Pogrešna ulaganja ili ćete biti previše impulsivni kada je trošenje novca u pitanju. ZDRAVLJE: Gastritis.

Foto: Pixabay

VODOLIJA
LJUBAV: Više ćete biti zainteresovani za prijateljske nego za romantične odnose. POSAO: Uspeh u grupnom radu i posebno ako se bavite bilo kakvim društveno-angažovanim radom. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE 
LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za stabilan ljubavni život i emocionalnu sigurnost, ali će to izostati. POSAO: U ovoj sferi ćete doživeti izvesnu krizu ili negativnu promenu. ZDRAVLJE: Kijavica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija