• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.12.2020

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 10. DECEMBAR: Ovnovima se smeši afera, dok će ovaj znak doživeti VELIKU PROMENU NA POSLU

Horoskop

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 10. DECEMBAR: Ovnovima se smeši afera, dok će ovaj znak doživeti VELIKU PROMENU NA POSLU

Podeli vest

Saznajte šta vam horoskop danas poručuje. Svaki horoskopski znak analizirali smo u tri sfere - posao, zdravlje i ljubav. Proverite šta vam dan donosi...

OVAN
LJUBAV: Imaćete tendenciju da se upuštate u kratke afere i neobavezne kombinacije. POSAO: Danas ste vrlo aktivni, ali mogući su problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Povrede.

BIK
LJUBAV: Bićete raspoloženi za druženje, ali ne i bilo kakvo obavezivanje. Želećete da istražite sve opcije. POSAO: Mogući problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Migrena.

BLIZANCI
LJUBAV: Susret sa nekim ko vam se dopada i moguć izlazak. POSAO: Radikalno ćete promeniti način na koji obavljate posao i uvešćete neke novine u proces rada. ZDRAVLJE: Nervoza.

Foto: Shutterstock

RAK
LJUBAV: Vrlo dosadan ljubavni život bez ikakvih događaja. Razmišljaćete o ljubavi, ali to je sve. POSAO: Možete očekivati napredak, pogotovo ako se bavite trgovinom. ZDRAVLJE: Slabije.

LAV
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko nov, ili ćete patiti za nekim koga ne možete imati. POSAO: Neracionalno trošenje. Inače povoljan period za posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA
LJUBAV: Možete očekivati blago povoljan razvoj događaja, ali nedostajaće vam inicijative. POSAO: Moguće promene u karijeri. Potpisaćete neki novi ugovor ili naći novi posao. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA
LJUBAV: Vaš društveni život će biti bogatiji, što će vam stvoriti prilike - ako ne za ozbiljnu vezu, onda bar za kraću romansu. POSAO: Možete ostvariti znatan napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

ŠKORPION
LJUBAV: Uživaćete u harmoniji i neće vam biti teško da se potrudite kako biste stvorili pozitivnu energiju u odnosu. POSAO: Problemi u procesu rada ili sa osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Prehlada.

STRELAC
LJUBAV: Upoznaćete nekog novog i generalno ćete imati potrebu za novim doživljajima i ljudima. POSAO: Moguć napredak u sferi finansija i pružanja intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Moguće je da ćete obnoviti kontakt sa nekim iz vaše prošlosti. POSAO: Možda ćete promeniti posao, a ako ne to, onda je moguće preseljenje u novi poslovni prostor. ZDRAVLJE: Sinusitis.

VODOLIJA
LJUBAV: Dobar dan za ostvarivanje novih kontakata, posebno preko društvenih mreža. POSAO: Ništa novo se neće desiti u ovoj oblasti života. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da se ništa vredno pomena neće desiti u vašem ljubavnom životu. POSAO: Bićete skloniji riziku, ali to vam se može donekle isplatiti. ZDRAVLJE: Alergija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija